Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

mira007 

všechny recenze uživatele

Za první hodinu bych dal odpad ( málem jsem to ani nedokoukal ) - stupidní dějová linka, zpracování jak telenovela , dialogy jako by je psal desetiletej bambula, nemluvím o retardované zbytečné roli Koháka ... no ale v polovině to chytilo dech a já si našel jako fanda československého filmu pár věcí, za které přišly čtyři hvězdy: 1) závěrečný song Cvorik vs. Nohavica ( když to doznělo tak jsem nějak si řekl, že to nebylo špatný) 2) téma hudebního filmu tady dlouho nebylo, takže oceňuji ( nejvíc Kollárovce, které jsem neznal) 3) příroda 4) sentimentální obsazení - Kříž, Kramár, Lichý, Vejmělková... 5) hezký holky ( Sara Sandeva a hlavně Michalina Olszanska, která se jako jediná ukáže úplně nahá ( frajerka oproti českým kolegyním), ale je úplně debilně nadabovaná, že slova neladí s pohybem úst) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Důvod proč se na film (dobrovolně) dívat? Několik pěkných chytlavých songů. Chcete se pousmát nad karikaturami, ztvárněnými Dejdarem a Křížem. Vidět product placement (nejen) na známou pálenku, který je jinak bezdůvodnou úplnou propagací alkoholu. Testovat svou vůli dokoukáním celého filmu, který nemá pořádný logický děj a je jak neochucený guláš ze soji místo masa, až do konce. 1,5 hvězdy ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Už delší dobu se nemůžu zbavit dojmu, že když se někde objeví jméno Petr Šiška, tak půjde o průšvih. Zase se mi to potvrdilo. Jsem velmi tolerantní a trpělivý člověk, ale tohle bylo přes čáru i pro mně. Tady bylo špatně úplně všechno, od scénáře přes herce a písničky. Pravda, herci za to asi tak úplně nemohli. Pavel Kříž se do role postaršího zamrzlého rockera vůbec nehodil, pořád je tím Štěpánkem.Stejně tak Martin Dejdar. Dejdar byl fakt trapný. To měla být parodie na Michala Davida? Co tady dělal Jaromír Nohavica, to mi taky hlava nějak nebere. Působil na mně jako kouzelný dědeček z pohádky. No, hlavně,že si pan Šiška splnil svůj sen, ale ať se raději vrátí k Peterkovi na TV Šlágr. Tam patří a může tam oblbovat seniory i nadále. Měl tenhle film vůbec nějaký příběh? Mně to přišlo jako slepenec videoklipů. Nebo se mi to jenom zdálo. Bohužel nezdálo. Je to holý fakt. ()

HDeer odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som tú česť dostať sa ku scenáru ešte pred jeho adaptáciou, a už vtedy som mal isté výhrady, no domnieval som sa, že ide o nejakú technickú verziu, ktorá sa ešte postupne pretransformuje do finálneho konceptu. Žiaľ, mýlil som sa. Film pôsobí presne tak isto, ako som ho už vnímal na papieri. Je to len zlepenec množstva scén bez akejkoľvek plynulosti. Dialógy pôsobia neprirodzene a miestami až absurdne. Osobnosť osudov či asociácia s postavami nulová. A to ešte nehovorím o odpornom komixe, ktorý je absolútne nevhodný (opodstatnenie limitovaným rozpočtom neobstojí). Navzdory tomu, že súhlasím s tvrdeniami o prijateľnej úrovni hudby a prítomnosti osobnosti Jarka Nohavicu (pridal by som ešte zaujímavé prostredie Těšínskeho Sliezka), takto zbabrané snímky nemajú v distribúcií čo hľadať, preto teda odpad. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Každý má plnou hubu (promiňte mi ten výraz) Zdeňka Trošky a jeho "tvorby", ale tady se taky točí podobné "skvosty"......mokré sny Petra "vždycky jsem se chtěl stát rockere a proto okrádám důchodce na Šlágr TV" Šišky. Za tohle by se měl Dejdar omluvit Bártu Simpsonovi, Děrgel Janáčkově konzervatoři, Kříž Štěpánu Šafránkovi, Doga Lemmy Kilmisterovi, Nohavica Krylovi, Šiška všem a Kramár......no Kramár, to je taková postavička, že tam sedí. Pominuli, že scénář napsal "Šiška Petarda" společně s Duem Yamaha o cigárpauze mezi jednotlivými sety na vystoupení v Dolním Senošlapově, tak tady je špatně snad úplně všechno....natočené, zahrané...snad i ten catering byl převážně o rohlících na strouhanku. Epické záběry na v dešti rokujícího Pavla Kříže.....vau, múzy pláčou, Jimi Hendrix rotuje v hrobě a Michal David se blaženě tiskne k ruské Máše. Chápu pane Šiška, že jste si vždycky přál stát se druhým Mickem Jaggerem, šňupat modrou skalici ze zadků potetovaných osmnáctek a poté souložit vše co neuteče, každopádně bych Vám doporučil, zůstat u Dětí z Pirea a své nenaplněné touhy si nechat na večerní usínání. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)

Reklama

Reklama