Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Můžu citovat Dejdarovu hlášku přímo z filmu: “Bez talentu. Bez nápadu. Bez invence... Bez naděje” Přesně tak se jeví tenhle prapodivný kýč, který snad ani nelze považovat za film. Spousta rádoby návazností naprosto nelogických a romantický podtext napsaný nejspíše člověkem, který si skrze něj léčil své osobní mindráky. Jedna úctyhodná hvězda za příjemnou ústřední písničku. ()

tormento 

všechny recenze uživatele

V niektorých pasážach jasný odpad a veľa trápností. Katastrofálna práca so strihom. Dejový linka slabá na štýl telenovely kde ale na miesto 180 častí Rapoš všetko narval do 2 hodín. No čo.. Lalaland to nieje... ALE. Som len obyčajný chlap, ktorému keď dáte pekné ženy ( hlavne Olszanska), alkohol, hokej, rock n roll (aspoň ten čo tam bol) tak mi to postačí. Ďalšiu hviezdu dávam za aj moje krásne Beskydy. A jednu za Jarka. Soundtrack na naše pomery celkom počúvateľný, myslím teda Nohavicu, Cmoríka, Jandovú. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zmes českých,slovenských a poľských hercov, slovenský spevák spieva česky a hlavný herec sa tvári, že vie spievať jak Hrušinský v Diskopříběhu. Pardon omyl, hercov tam bolo len pár. Šlo skôr o zmes skrachovaných superstaristov, ktorí sa pricucli k Dejdarovi a Nohavicovi. Ale songy boli celkom fajn, tak aspoň dve hviezdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Každý má plnou hubu (promiňte mi ten výraz) Zdeňka Trošky a jeho "tvorby", ale tady se taky točí podobné "skvosty"......mokré sny Petra "vždycky jsem se chtěl stát rockere a proto okrádám důchodce na Šlágr TV" Šišky. Za tohle by se měl Dejdar omluvit Bártu Simpsonovi, Děrgel Janáčkově konzervatoři, Kříž Štěpánu Šafránkovi, Doga Lemmy Kilmisterovi, Nohavica Krylovi, Šiška všem a Kramár......no Kramár, to je taková postavička, že tam sedí. Pominuli, že scénář napsal "Šiška Petarda" společně s Duem Yamaha o cigárpauze mezi jednotlivými sety na vystoupení v Dolním Senošlapově, tak tady je špatně snad úplně všechno....natočené, zahrané...snad i ten catering byl převážně o rohlících na strouhanku. Epické záběry na v dešti rokujícího Pavla Kříže.....vau, múzy pláčou, Jimi Hendrix rotuje v hrobě a Michal David se blaženě tiskne k ruské Máše. Chápu pane Šiška, že jste si vždycky přál stát se druhým Mickem Jaggerem, šňupat modrou skalici ze zadků potetovaných osmnáctek a poté souložit vše co neuteče, každopádně bych Vám doporučil, zůstat u Dětí z Pirea a své nenaplněné touhy si nechat na večerní usínání. ()

senor 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Horší než odpad! Takže asi -*. Už jsem se skoro bál, že Duo Yamaha tam nebude, ale nakonec se hoši zlatí ukázali. Film jsem si pustil v rámci akce "někdy je dobré si pustit úplné dno, ať má člověk perspektivu" a nezklamal mě. Nesmyslné osudy velkého množství neživotných a netalentovaných panáků, splácaných dohromady s promem na slezsko. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)

Reklama

Reklama