Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (206)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niekde som vyčítal, že tento snímok je ( necitujem ) pre deti príliš anarchistický a morálne ( okrem záveru ) nedostačujúci, ba priam arogantný. Dúfam, že tí čo to napísali, alebo si to niekedy mysleli nemajú v láske ani SÁM DOMA alebo staré animované grotesky od WB či MGM. Toto je nonstop zábavný a hlavne nahláškovaný úlet, kde každá scéna ponúka nejakú, síce už niekoľkokrát pred tým videnú. ale predsa len okúzľujúcu príhodu zakončenú skvelou pointou. Proste zábava pre celú rodinu. A pokrytci prosím, zatvoriť zobáčiky, pretože deti sa dnes morálne pohoršujú nie kvôli takýmto filmom, ale okoliu a systému v ktorom žijú. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Premiere Cinemas Hostivař - Jeden z nejlepších animáčů, jaký jsem za poslední roky viděl. Krásně a naprosto věrohodně udělaná animace, hodně povedených vtípků a fórů a celých 90 minut je velmi slušná jízda, která ani na moment nenudí. A co je hlavní - na své si přijdou jak děti, tak i rodiče, takže zcela ideální rodinný film. Synek v kině vybuchoval smíchy :) 80% (with J+A) // (1.2.2019) HBO2 HD - Parádní animáč - za tím si stojím i po druhé projekci. Perfektní animace a skvělý humor po celých 90 minut. 80% (with J+A) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)

Reklama

Reklama