Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu asi trochu blbá výtka, ale (ne)dokážu si dost dobře představit, co po tomhle filmu začnou děcka dělat za skopičiny: elektrifikovat lidi, rozbíjet všecko v domě a hrát si s petardama? Zábavný a roztomilý film, ale nejsem si zcela jist, jestli úplně vhodný pro první stupeň základní školy. Asi už stárnu a předčasně fotrovatím. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětské a přitom překvapivě vtipné i pro dospělé. Potěšilo mě, že hlavní hrdina byl karikaturou jen ze začátku a hned po setkání s dívkou se bez nějakého velkého problému ukázalo, že je to v podstatě fajn kluk. Králíčci jsou na pohled roztomilí, ale vztahy mezi nimi nejsou jen růžové a pod vedením Petera dokážou být hodně potměšilí. Přiznávám, že víc než jim jsem však fandila starému i novému pánovi McGreggorovi. Oni si přece tu zeleninu vypěstovali a králíci jim ji sprostě kradou! Animace ujde a i těch otravných popěvků je v ní poskrovnu, a naštěstí ty pějící ptáky skoro vždy hned někdo sestřelí. Takže nejsem jediná, kdo povinné zpěvy v animácích považuje většinou za zlo. SHRNUTÍ: Když zdědíš zahradu, bandu ušatých zlodějů a jednu hezkou sousedku. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • 18. prosince 2016 byl odtajněn obrázek hlavní postavy spolu s logem filmu a začalo se natáčet. V březnu 2017 se natáčelo na hlavním nádraží v Sydney (filmové nádraží Londýn - Paddington). (Varan)
  • Od času 01:03:15, kdy Thomas (Domhnall Gleeson) chytne Petra na zahrádce, je vidět, jak se mění ruce z levé na pravou, kterou ho drží a kterou mu vyhrožuje. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno