Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Absolutně a naprosto úžasný film. Strašně moc miluju oba dva díly Paddingtona a teď se k nim přidala i tahle adaptace Králíčka Petra a důvody k tomu jsou prakticky totožné. Kouzelné zpracování, úžasné postavy, kterým nejde nefandit, fantastičtí herci, nějaké ty zvraty ve scénáři, špičkový a skvěle fungující humor, parádní songy, nádherná atmosféra a prostředí a jako celek je to nesmírně krásné a kouzelné. Prostě neskutečně pohodový film, který jsem rozhodně neviděl naposledy, Jak už jsem psal u Paddingtona, přesně pro tenhle typ filmů mám slabost a i Králíček Petr mně hodil do naprosté pohody, nadšení a dětského okouzlení, které se ve mně občas probudí, když vidím krásný film. A tenhle mně těší o to víc, protože se mohl proměnit v kolosální průšvih, naštěstí se koná jenom masakr přeplněný nápady, sympatickými záporáky, úžasným humorem a velkou nadějí na druhý díl. 90%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno