Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nestává se to tak často,ale druhá řada  je ještě o něco lepší než první.Možná není vtipnější,ale je rozhodně bizarnější a mnohem lépe jí funguje dramatická linka.A vtipné je to pořád stejně - takže dost.Phoebe Waller - Bridge je stále skvělá,přirozená a uvěřitelná ve všech polohách.Zdatně ji tu pak sekunduje Andrew Scott,který si svého kněze vyloženě užívá...85% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající seriálové překvapení. Překypující sprostotou, skvělým břitkým britským humorem, existenciální problematikou a (sic!) feminismem. Phoebe Waller-Bridge je neuvěřitelně vtipná, talentovaná a skvělá, fakt jsem si jí za těch pouhých 12 dvacetiminutových dílů velmi oblíbil. Druhá řada je zcela vynikající, k čemuž velmi dopomáhá skvělá postava kněze Andrewa Scotta. I ségru jsem si oblíbil, i když vypadá jako tužka. Nejlepší sitcom za velmi dlouhou dobu. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě příjemně překvapila - už první díl naznačoval, že to bude síla. Baví mě ten mix zábavy, cynismu, vulgarity a občas na povrch proniknuvších, jinak ale pečlivě pohřbených emocí. Phoebe Waller-Bridge díky Fleabag a díky spolupráci na Killing Eve zařazuji do svých oblíbených scénáristek, protože podle mě potřebujeme takové tvůrce. S Fleabag se divák vůbec nemusí ztotožnit, a přesto se může dost dobře bavit. Když to shrnu, druhá série mě bavila ještě víc, než první, řekla bych, že má lepší a semknutější příběh. Andrew Scott byl fajn, ale ještě víc jsem si užívala Olivii Coleman, ta tu příšernou macechu zahrála fantasticky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošičku lepšie ako prvá séria. Aj vďaka účasti Andrew Scotta v úlohe kňaza. Stále si to udržuje humor aj nadhľad a má to aj príjemné smutno skutočné momenty. Niečo s čím sa dá stotožniť, nad čím sa dá zasmiať a čo je dokonca dojímavé. Páči sa mi kam sa postava vyvinula, rovnako aj všetky ostatné vedľajšie postavičky. Prirástlo to k srdcu. 2. séria - 80% ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem od druhé série tak trochu očekával, že si budu maximálně užívat každý díl, a to se úplně nestalo, ale... První a poslední byly zcela dokonalé + Andrew Scott v roli cool kněze je nepřekvapivě úžasný + (a teď to největší plus) Už u první série jsem psal, že v případě Fleabag mi boření 4. stěny vůbec nevadí, spíš naopak - no a v té druhé Phoebe vzala tu zaběhnutou formu a udělala s ní něco nevídaného a totálně geniálního. Ale znovu bych se podíval asi jen na ten první díl, pokud bych teda nesjížděl znova celý seriál, ten jediný podle mě skvěle funguje i samostatně. "What's your favorite movie period?" "Carrie." 9/10 ()

Galerie (104)

Reklama

Reklama