Reklama

Reklama

Hrdinové ohně

  • USA Only the Brave (více)
Trailer 3

Film Hrdinové ohně, natočený na motivy skutečné události, vypráví hrdinský příběh provinčního hasičského sboru, který se díky naději, odhodlání a obětavosti svých členů stal jedním z nejelitnějších hasičských týmů ve Spojených státech. Jejich nesmírná odvaha a jedinečné spojenectví vyvstane ve chvíli, kdy bojují proti katastrofálnímu požáru, který ohrožuje vše, co je jim blízké. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (422)

pepo 

všechny recenze uživatele

Kosinskemu absencia sci-fi prekvapivo sedi. Velmi civilne, pekne natocene aj zahrane. Dobre sa to pozera, postavy bavia a zaver je ako sa patri dojimavy. Skoda jedine trochu prestrelenej dlzky. 8/10 P.S. aj napriek kvalitam filmu krach v americkych kinach chapem. Rovnako ako zrusenie nasej premiery ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Super hasičská srdcařina, která důkladně přiblíží budování týmu a práci při zastavování požárů, vztahový/ rodinný rozměr i ten chlapácký army aspekt a srandičky. Máte tu americký hrdinný film bez otravně sentimentálních sračiček a nějakých trapných blockbusterových šablon, příjemně civilní a plný nádherných arizonských scenérií. Podtržený výbornou hereckou partou, kde táhne předně Brolin s Tellerem. Ta "seznamovací" hodina a půl přijde možná malinko zdlouhavá, ale k závěru je stěžejní a ten pak tím spíš dojímá v poctě reálné tragédii. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 38 miliónov $ | Tržby: 25,4 miliónov $ | Človeku vždy príde smutno ako zo samotného skutočného deja vzľadom k pozostalím, tak aj z faktu, že 90% podobných filmov založených na skutočných udalostiach sú komerčnými prepadákmi... Zaslúžili by si všetci niečo iné. Ako predstavitelia, tak aj skutočný ľudia... Josh Brolin je presný jak hodinky, a ja som zistil, že keď nechcete pustit oheň ďalej, tak mu musíte ísť ohňom napred. Silný film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ESSE QUAM VIDERI“ /// Ze života chlapů, pro který je les jenom palivo... Parádní obsazení, příběh o chlapský rodině i závislosti na práci (no... vono je to totiž pro mnohý víc než práce...). Pak, po všech těch chlapáckejch řečech a ženskejch výlevech, přichází finále, který je fajnový už jen tím, že nevím, kdo tam vlastně chcípne (a že někdo jo, je jasný... – prostě nečtu – nevím!). Po Backdraft asi nejvíc vohnivej film. Takže jasný 4* (a ne kvůli konci!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Někoho straší hoříci medvěd, mě zase Yamell Hill . 3.) Thx za titule ,,Samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Vizuální podívaná, lyrická poezie zaměstnaná do silného příběhu, drama, co se umí vrýt pod kůži, vtáhnout diváka do každodenních problémů jednoho hasičského sboru v Californii. Lidé, co žijí/umírají, aby zachraňovali jiné životy. Místy situační humor střídaný s akurátní dávkou romantiky utkané nití dramatu, a to celé zabalené do smrtících plamenů ohně. Úžasný počin. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (14)

  • Tetování na ruce Erica Marshe (Josh Brolin) je logo/maskot firmy Thrush Exhaust - amerického výrobce výfuků. (Dr Lizal)
  • Nejmladší hasič měl 21 let a nejstarší hasič 43 let. (ARI50)
  • Na oslavě jeden z mladíků otevře láhev piva řetězovou pilou značky Stihl. (Yoshimitsu)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama