Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (374)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Soderbergh se vrátil z televize a podle mě si vybral látku, která mu sedí tak nějak nejvíc, tedy Heist movie. Obsazení rozhodně uspokojující, ale nikoliv tolik hvězdné jako například před 10 lety v období Parťáků. Film spíše v hlavě po čase uzraje. Tohle na jedno podívání rozhodně není, protože "Jedenáctka" byla mnohem přehlednější a doslovnější. Herecky hodně čouhá Craig, který konečně hraje taky něco jiného než Bonda. Uvidíme co se mnou udělá časem druhá projekce, ale myslím že film spíše zvedne. 70% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pátá hvězda primárně za to,že celé Logan lucky bylo děsně fajn a už dlouho sem se u filmu nesmál několikrát nahlas...Soderbergh zase trošku změnil styl a podařilo se mu natočit jeden z nejlepších hesit filmů vůbec,který navíc prakticky paroduje jeho vlastní Dannyho parťáky.Některé scény na hraně absurdity,hlavní hrdinové okouzlující,kamera opět Soderberghovská.Spolu s vidláckým vzezřením a jižanským přizvukem v pravdě okouzlující kousek...85% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vidláčtí Dannyho parťáci? Jo a kdo říká, že ne, tak se plete. Soderbergh mě tímhle vážně dostal. Lepšího duchovního nástupce své oblíbené série snad ani natočit nešlo. Pohodová odsýpající stopáž, skvělé herecké obsazení (hlavně Craig v netradiční roli je vážně super) a parťáci se zkrátka nikde nezaseknou ani na chvilku. Po nenápadném začátku sice není úplně patrné, že by daný námět byl nosný ke zpracování, ovšem jakmile se rozjede ona vloupačka a Tatum s Adamem Driverem pomaloučku polehoučku odkrývají své plány, je to prostě paráda. Ta Stevenova několikaroční odluka od natáčení filmů tedy stála za to a já doufám, že i přes nepříliš působivý start v amerických kinech budou nakonec producenti v černých číslech. PS : Game of Thrones gag vyloženě boží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh zrejme s jasným úmyslom nakrútil Dannyho parťákov naruby. V podstate s rovnakým scenárom, ale namiesto VIP postavičiek použil čisté socky. Scenár ale v niektorých pasážach využíva celkom originálne prvky, to sa týka najmä posledného aktu a istej agentky a nebolo by dobré o tom nič prezrádzať. Humor je občas lepší a občas priemernejší, film neubehne úplne najplynulejšie, ale stále ide o ľahko rozpoznateľnú Soderberghovu oddychovku, čo podčiatkuje aj zvolená hudba. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

"Ocean's Eleven" v komediálním "redneck" stylu. Logan Lucky pracuje s atraktivní "heist" premisou, vtipnými charaktery (Daniel Craig!), povedeným soundtrackem a jak už to tak bývá téměř u všech filmů Stevena Soderbergha, i s vtahující kamerou. Na filmu se mi rovněž líbilo to skvěle padnoucí symbiotické spojení komedie a drtivého faktu, že téměř většina hlavních postav ví, že mají zcela zpackané životy, avšak i navzdory tomu žijí jako by to měl být jejich poslední den. Rovněž musím ocenit, že režisér Steven Soderberh se při většině momentů drží civilně při zemi a nepouští se do žádných vyložených absurdit, byť by to některé situace vylepšilo. Jediným kazem filmu Logan Lucky tedy zůstává několik hluchých mít, kdy se režie i herci "potácí" od jednoho mantinelu k druhému. Naštěstí tyto momenty spočítáte na prstech jedné ruky. „Is it twenty or is it thirty?... We are dealing with science here!“ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama