Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (375)

Radko 

všechny recenze uživatele

Miestami nádejné záblesky zhasínajú na nezaujímavých dejových odbočkách. Až tak, že napokon celá hlavná dejová línia prestane zaujímať. Postupne je úplne jedno, či všetky prachy skončia v rukách pôvodných majiteľov, polície alebo lupičov. Poznámka: Všeobecne mám problém s filmami Stevena Soderbergha, výnimku tvorí Solaris. Ale to je remake Tarkovského, čiže tam použil zrejmé iné, než svoje všedné postupy. Objektívne je to tak na dve hviezdy, ale nič sa nestane ak to trošku vyhrotím, voči dielu, k akému štandardne dospela táto pôvodne "veľká režisérska nádej nezávislého filmu". ()

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je pořád zárukou kvality. To, co nám předkládá, je většinou vypointované, rychle nás přetáhne na svou stranu a stejnou vlnu. Nebojí se výzev, nebojí se experimentů, nebojí se mísení žánrů, nebojí se vytvořit amatérskou výbušninu z gumových medvídků. Jeho dítka nestojí moc peněz, přesto jsou svým rozmachem poměrně velkolepá a vypadají, že stála víc. Jsou energická, je z nich cítit pokora, hromada nápadů, mají fajn dialogy, neotřelé autorství a postavy jsou z masa a kostí. Jako třeba vidláčtí bratři (režisérův oblíbenec) Channing Tatum a Adam Driver, na které se lepí smůla, a kteří se to rozhodnou změnit loupeží trezoru (pomůže kromě jiných 007) při nejslavnějším automobilovém závodě za oceánem. Máme tu tak klasický model, ovšem v neotřelém podání. Nakonec jde o fajn setkání, ač vtipů je v tomhle délkou přepáleném snímku překvapivě málo. Jednoduše platí to, co jsem psal nahoře – je to promyšlené, pečlivě odvyprávněné, jen to prostě nemá takový tah na bránu a šťávu, jak bych si přál. Elvisova vnučka k nakousnutí. Tři až čtyři hvězdy. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pátá hvězda primárně za to,že celé Logan lucky bylo děsně fajn a už dlouho sem se u filmu nesmál několikrát nahlas...Soderbergh zase trošku změnil styl a podařilo se mu natočit jeden z nejlepších hesit filmů vůbec,který navíc prakticky paroduje jeho vlastní Dannyho parťáky.Některé scény na hraně absurdity,hlavní hrdinové okouzlující,kamera opět Soderberghovská.Spolu s vidláckým vzezřením a jižanským přizvukem v pravdě okouzlující kousek...85% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 29 miliónov $ | Tržby: 47.3 miliónov $ | Mám rád filmy, kde sa veci nedejú bez vysvetlenia a bez odvôvodnenia. Logan Lucky je vystavaný postupne, až neakčne minimalisticky, čo spôsobuje aj netradične dlhú stopáž. Ale práve preto je Soderberghov tento kúsok niečim viac, než len žánrovým výplachom. Objavujú sa témata spoločenských tried, vojnových a športových veteránov, pomanželských záležitostí, institucionálnych klamstiev a poisťtných podvodov... Keď sa nad tým človek zamyslí, tak zistí, že je to vlastne celkom širokospektrálna dráma so schopnosťou reflektovať súčastnú spoločnosť - to nie je u týchto žánroviek obvyklé, a to sa musí oceniť, aby v ideálnom prípade vznikali podobne pracné kusy aj nabudúce... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Steven Soderberg mě svou režií nikdy nepřesvědčil, ale jeho Dannyho parťáci v Redneck stylu beru všemi deseti. Velmi zábavný a sympatický film s příjemnými herci( Tatum, Craig, Swank excelují) a dost možná jeden z nejpromyšlenějších a nejoriginálnějších Heist filmů, co jsem kdy měl možnost vidět. Občas se vydaří i vtipná scéna, není nouze o napětí, skvěle funguje chemie mezi postavami a závěrečných 40 minut jsem opravdu zíral s nadšením. Velmi milé překvápko, v takovou spokojenost jsem ani nedoufal. Skoro 5. 85% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)
  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama