Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (374)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré charaktery sú výborné. Ale ako je už u Soderbergha zvykom nefungujú tak ako by mali. Formálna stránka je rozvetvená, účelová a v zásade bezchybná, ale ku koncu nezostáva prímes inteligentnej krimi, ale skôr scenáristického konštruktu, kde nielenže nefungujú vzájomné vzťahy medzi postavami, alebo ani humor, napätie, alebo kriminálna rovina, ktorá je pritiahnutá za vlasy, ale akosi je tu prezentovaná ako funkčná, ale ani emócie. Neviem čakal som omnoho väčšiu pecku. Toto je zase taký priemer, na ktorý sa bude ľahko zabúdať. Nebyť skvelého Daniela Craiga bolo by to ešte o triedu horšie. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Asi by nebylo dobré jít na Loganovy parťáky s tím, že dostanete Dannyho parťáky ve vidláckém stylu, s tím jsem ale ani nepočítal. Na druhou stranu nějaký ten styl by nový Soderbergh mít mohl. Vlastně asi jakýkoliv. Je tu sice pár sympaticky bizarních humorných momentů, ale ke komedii mají Loganovi parťáci daleko. Máme tu loupež, její vcelku bezproblémové plánování a provedení ovšem fanoušky heist movies asi moc nenadchne. Dojde tu i na nějaké to drama, kdy se hrdinové musí vyrovnávat s tím, že jejich životy jsi v hajzlu a lepší už to asi nebude. Ale ani v tomhle směru nedostáváme nic světoborného nebo extra zajímavého. A nakonec z toho vyleze film, který je sice plný hvězd, ovšem vyloženě bavit nedokáže v žádné své podobě. Nudit naštěstí taky ne. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Trpí to podobnou dysfunkčností humoru a obskůrností postav jako BURN AFTER READING. Zoufale nevtipná 2-hodinová vidlácká taškařice, na níž nejzajímavější je melír a rádoby jižanský přízvuk Daniela Craiga, kterýmu tahle role asi přišla jako příjemný vysvobození z bondovský rutiny, ale moc prostoru se předvést mu teda script neumožnil. Moc nechápu, co Soderbergha zaujalo na scénáři, že měl motivaci točit 4. variaci svý loupežnický trilogie, ale budiž, jako režisér/kameraman je pořád nápaditý a není to úplně uzývaná řemeslničina. Ale bohužel jsme u něj tohle již viděli v mnohem lepším a hlavně zábavnějším provedení. Výkřik do tmy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pro porušení zákona musí bejt dobrej důvod. Třeba něco jako loupež. Musíš si to morálně zdůvodnit." Akce pechfóglů Loganových a bratrů Bangových alias Dannyho vidláků mě dost bavila a jestli ještě někdy bude vyhlášen kód Květák, tak jdu do toho s nimi. Prostě jsem se stal členem fan clubu Potrubní pošty, bavil se při plánech Jimmyho, užíval si krásu žen, demenci bratrů Bangových a zejména chemické rozbory Joe Banga. Tváří se to sice vidlácky, ale má to koule, nápad i vtip a to mám rád. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Soderbergh exceluje se svými parťáky, protože tahle loupež trumfne i Dannyho parťáky a i jiné filmy, ve kterých se loupí. Film je nejvíc silný v příběhu, v postavách a v humoru. Zdejší humor, neni žádný Deadpool, ten humor je spíš takový situační, ale když se něco vtipného stane, tak se opravdu od srdce zasmějete. Je to takový pohodový film, nikomu se nijak výrazně neublíží, až tedy na ty dvě ega, těch dvou blbců, kteří si o to stejně koledují. A tak největší problém, spočívá v prvních patnácti minutách, filmu to docela trvá než se rozjede, ale jak nastoupí žlutý Craig, tak se film rozjede a vydrží to až dokonce. Jo ten konec, ten byl opravdu, jedna z největších vochcávek vůbec. Za zmínku ještě stojí, malá miss krásy, která místo toho aby se zvrhla v odporné buranství, se zvrhne v jednu z nejkrásnějších a nejvíc dojemných věcí.Rád bych napsal k filmu víc, ať už k propracovanému příběhu, k bizarním postavám, ale to bych musel spoilerovat a to se mi nechce, prostě jděte na film. Maximální doporučení, je to překvapení, je to nečekané a to víc je příjemnější. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)
  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)

Reklama

Reklama