Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (374)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh svoje príbehy zakladá na postavách. Každá je niečím zvláštna a vyčnieva z davu. Režisér vykresľuje svoje postavy do detailu a stavia na nich celú krimi komédiu. Pre takéto výrazné postavy je nutné nájsť rovnako výrazných hercov. A ani tentoraz Soderberghovo obsadenie nesklame. Najvýraznejším prvkom je reč amerického juhu, ktorú herci schválne preháňajú a vtipné momenty tak dostávajú ešte na viac na váhe. Výkony hercov príjemne prekvapia vo všetkých ohľadoch. Loganovi parťáci sú ďalším z filmov o veľkých lúpežiach, ale od ostatných sa líšia svojou surovosťou, na nič sa nehrajú a tak trochu si robia srandu aj sami zo seba a to sa vždy cení. Steven Soderbergh skrátka nikdy nesklame, jeho diela jednoducho bavia. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Soderbergovy snímky mám v poslední době docela rád, ale "Loganovi parťáci" mi vůbec nesedli. Je super, jak je to natočené, jak je zde snaha zachytit jižanské prostředí, což se povedlo, ale dějově mě film prostě nebavil a k jednotlivým postavám jsem se nějak neodkázal dostat. V tomhle to pro mě byla trochu nuda. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Trpí to podobnou dysfunkčností humoru a obskůrností postav jako BURN AFTER READING. Zoufale nevtipná 2-hodinová vidlácká taškařice, na níž nejzajímavější je melír a rádoby jižanský přízvuk Daniela Craiga, kterýmu tahle role asi přišla jako příjemný vysvobození z bondovský rutiny, ale moc prostoru se předvést mu teda script neumožnil. Moc nechápu, co Soderbergha zaujalo na scénáři, že měl motivaci točit 4. variaci svý loupežnický trilogie, ale budiž, jako režisér/kameraman je pořád nápaditý a není to úplně uzývaná řemeslničina. Ale bohužel jsme u něj tohle již viděli v mnohem lepším a hlavně zábavnějším provedení. Výkřik do tmy. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém úvodu, kdy jsem lamentoval nad tím, jakou sračkou jsem si opět zaneřádil disk, se film přeci jen roztočil do příjemných otáček. Od plánování vidlácké loupeže se nejenže na snímek dá dívat, ale on dokáže i bavit. Celým snímkem se nese příjemná jižanská atmosféra, příjemná jižanská hudba a příjemná jižanská retardace. Dokonce zafungovalo i několik vtipných momentů, a to právě díky jižanské retardaci. Docela mě překvapují hlavní jména, která jsou s tímto filmem spojená. Úplně bych je tu nečekal. Lepší tři kousky. Příjemná odlehčená a vtipná oddechovka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Bobbie Jo Chapman, ktorú stelesnila herečka Katie Holmes, si mohla pôvodne zahrať Katherine Heigl, ktorá musela odmietnuť z dôvodu materských povinností. (classic)

Reklama

Reklama