Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co proti tomuhle filmu mate? dyt je to desna prca Boll vi ze toci sracku a nesnazi se to ani nijak zastirat jak tam nabehl ten ostrov z koncertem a vsude ty napisy sega dychla na mne nostalgie Prochnow po vsech tech supershitkach konecne zase v normalni roli no jak tady to hodnoceni projizdim tak tenhle film se budto miluje nebo nenavidi no ja zustanu u zlatyho stredu a priklonim se jak uz to u mne v pripade techto zabavnych odpadu byva k nazoru ze pravda je nekde uprostred ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Německý špílmachr Uwe Boll si trochu neprávem zasloužil pověst nejhoršího filmaře. Na druhou stranu myslím, že to je něco, co molo trochu pomoct jeho kariéře. Jednoduše se o něm mluvilo, i když negativně. Na jeho filmy se lidi koukali, a když pak konečně začal točit něco lepšího, najednou už nebyl zájem. „House of the Dead“ je špatný film, ale rozhodně ne nějak extra špatný. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Asi jedinej jsem se skvele bavil. Filmu samozrejmne chybi scenar, ale koho to zajima? Po pomalem a nudnem rozjezdu se to na ostrove konecne rozjede a to nevidanym zpusobem. Herci jsou neskutecne spatni, stejne jako rezie, ale rozhodne je to sranda. Dlouha akce, kdy hrdinove odhodi sve civini zivoty a jiz jako supermani bezi k domu uprostred ostrova, je naprosto absolutni pecka. Nekde jsem Uweho videl prirovnavat k Edu Woodovi a rozhodne to po prvnim filmu, ktery jsem od nej videl neni uplne mimo misu...."Vsechny jsi je vytvoril, aby jsi mohl byl nesmrtelny. Ale proc?" "Abych zil naveky." - genialni ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Moc pekné céčko. Nie vážne, už dlho som sa tak dobre nezasmial. Hláška o nesmrteľnosti dávno skultovela, rovnako ako záverečný monológ, ale páčili sa mi aj iné veci. Napríklad, keď v závere prišli tí agenti na ostrov autom, alebo keď už v osmej minúte, zhruba na tridsať sekúnd do obrazu vbehne mikrofón. Alebo všetky tie len tak medzi rečou absolútne vražedné hlášky. A to rozdelenie postáv na inteligentné a hlúpe. A tí herci! A tie akčné scény! Neskutočne zábavný trash. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, co máte :) Vždyť z celého filmu číší ta totální nadsázka, možná i parodie na akční filmy 80. let (Prochnowova postava) a na všechny ty "matrixy" co se v posledních sedmi letech vyrojily. Dlouhé spektakulární akční a mlátící scény mě poslední dobou čím dál víc nudí, jenže zde mockrát zmíněný snad dvacetiminutový útok na chatu je prostě něco tak suprově ujetého, že mě to strašně bavilo celou dobu, totální výsměch zpomalovačkám a bullet-timům. Věty stylu: "Hele, tahle knížka je stará, třeba nám pomůže". - "Napadlo by tě, že by tě chtěl někdy někdo dostat kvůli tvému tělu? - "To záleží, co by s ním chtěl dělat." Snad jediný záběr na hlavního záporáka vykukujícího za stromem opakující se skoro celým filmem. Postavy, které se za pět minut naučí střílet a kopat líp než Chuck Norris. Tolikrát vybouchlá hlava zombáka vším možným, snad i klackem (s docela dobrými gore efekty). "Prý Romero natočí i Ráno oživlých mrtvol", "Neviděls nikdy Scooby-Doo?" 3,5*, Postal se do mého žebříčku nejočekávanějších filmů roku 2007 určitě vejde. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)
  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii v Kanadě. (rafix)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama