Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Sice to má 70%, ale na dnešní dobu žádnou závratnou komedii nečekejte. Zasmála jsem se asi 2x a to jen na půl huby a to asi proto, že romantika, důchodci a sci-fi a drama většinou nejdou dohromady. Velice pohodový film, až tak, že jsem se nad ním nudila. Námět je zajímavý, ale postrádá zápletku a dějový zvrat nebo dobrodružství. Takže na mně až moc naivní děj, který postrádá švih. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Kdysy mi někdo zhruba vyprávěl o čem to je a tak jsem si tenhle film zařadil do kolonky blbost -Nedávno v pozdních nočních hodinách jsem se dozvěděl o svém omylu-Ted už vím že jde o hodně příjemný film ve kterém hodně starých herců dostalo příležitost ukázat že ještě nepatří do starého železa-Je to takový typický fajnprodukt osmdesátých let. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Zámotek je pro mě velmi pohodová sci-fi komedie, na kterou jsem se v mládí často rád podíval. Příběhově je to o bandě důchodců, která se nevědomě setká s mimozemšťany, což jim téměř doslova vlije novou krev do žil a oni si opět mohou naplno užívat života. Námět je sice lehce střelený, ale u kormidla stál Ron Howard, který to dokázal ukočírovat a stvořit opravdu pohodový snímek. Velmi se povedlo i obsazení. Důchodci jsou sympaťáci a to jejich povyražení ve stáří jsem jim nejen věřil, ale i přál. Když se k nim přidala sympatická mladá dvojice Steve Guttenberg (Mahoney!) a Tahnee Welshová, bylo na fajn zábavu zaděláno. Sice nejde o žádný hlubokomyslný filmový klenot, ale vyznění snímku bylo veskrze pozitivní a přiznám se, že jsem zvažoval i čtvrtou hvězdu. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Záverečných cca 10 minút čistá Spielbergovčina mal som dojem ako by som sa pozeral na niečo medzi Blízkymi stretnutiami tretieho druhu a E.T.m. Nádherná vizuálna stránka, krásna Hornerova hudba, citlivá réžia. No nebyť toho záveru boli by iba 3*. Problém tkvie zčasti aj v Howardovej réžii. Bezpochyby dokáže vykúzliť nádherné emocionálne scény, ale nedokáže diváka uviesť do deja. V Spielbergových rukách by bol film bez debaty svižnejší, zaujímavejší a mal rýchlejší spád. 75% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Zámotek jsem si z dětství uchoval jen matné vzpomínky a když mě teď po mnoha letech zastihl v pozdní noční hodině, měl jsem náladu na všechno, jen ne na něj. Film mě ale od první minuty vyvedl z omylu, když mě dokázal rozesmát, překvapit, rozněžnit a na několika místech i dojmout. Kouzlo a "rodinnost" osmdesátých let v nejčistší formě. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama