Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Zámotek jsem si z dětství uchoval jen matné vzpomínky a když mě teď po mnoha letech zastihl v pozdní noční hodině, měl jsem náladu na všechno, jen ne na něj. Film mě ale od první minuty vyvedl z omylu, když mě dokázal rozesmát, překvapit, rozněžnit a na několika místech i dojmout. Kouzlo a "rodinnost" osmdesátých let v nejčistší formě. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit film s takovou časově technickou odlehlostí. Žádný počítač, jen filmové triky a loutky. Vtip v něm je. Skupina seniorů z resortu je omlazena koupelí v bazénu, kam mimozemšťané vložili své zámotky. Ti mimozemšťané jsou tak dobří a ti senioři relativně dost sobečtí až odejdou na pozvání do věčného života, i když těm mimozemšťanům pokazili jejich misi. ()

Reklama

Teleri 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byla docela zábavná podívaná. momenty s důchodci mě fakt pobavily, ale scénář toho příběhu opravdu hodně postrádá logičnost a chování mimozemšťanů na tak důležité misi bych si představoval úplně jinak. Síla přátelství vyjádřená snad mezi hlavními propagonisty staříků byla u mě smetena nepochopenou slepou vctřícností a přátelstvím, které zachovávali mimozemšťani k zbytku důchodců, kteří v rozjařenosti a sobeckosti dva z nich zabili......no ale je to rodinná komedie doby co moc nepamatuju...a kdybych to viděl jako malej, určitě by se mi to líbilo, mimoz. sou moc pěkný! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V osemdesiatých rokoch minulého storočia sa v USA natočilo hodne sci-fi snímkou. Vesmírne, mimozemské monštrá na nás útočili z každej strany. Väčšinou sa snažili ovládnuť našu matičku Zem alebo proste len ukojiť svoju túžbu po krvi. Pamätám si len dva prípady, kedy ku nám, na našu Modrú planétu, zavítali s priateľskými úmyslami. Najskôr to bol stratený E.T. a v druhom prípade zasa nenápadní návštevníci zo súhvezdia Antares, ktorí prišli zachrániť svojich vlastných druhov, čo uviazli na Zemi. Popri tom taktiež pomôžu partii dôchodcov nadobudnúť dávno stratenú mladosť. Pohodový sci-fi film. **** ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)
  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama