Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V duchu Spielbergovskej rodinnej zábavy a Amblinu s dobrými mimozemšťanmi natočená komédia. Ak už sme pri rodinnej zábave, nevynechajte pri niektorej repríze v tv ani vašich starých rodičov. Bude ich film baviť viac ako vás. Niečo podobné by potreboval deda Simpson. Ten slovenský preklad Záhadné mušle je fakt prdel. ()

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Sice to má 70%, ale na dnešní dobu žádnou závratnou komedii nečekejte. Zasmála jsem se asi 2x a to jen na půl huby a to asi proto, že romantika, důchodci a sci-fi a drama většinou nejdou dohromady. Velice pohodový film, až tak, že jsem se nad ním nudila. Námět je zajímavý, ale postrádá zápletku a dějový zvrat nebo dobrodružství. Takže na mně až moc naivní děj, který postrádá švih. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už skoro klasika, která mi v dětství neustále unikala. Nyní si říkám, že asi vím proč. Pro mě neskutečně nudná sci-fi, snažící se svézt na úspěchu sci-fáren pána Spielberga, ale dělá to tak otravným a nudným způsobem, že z toho v mých očích vznikl jeden z nejslabších Howardových filmů. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Triková revolúcia v rukách ILM povyšuje inak banálny príbeh o level vyššie. Keď sa návštevníci z vesmíru odhalia v plnej kráse žeriete každý moment s nimi. Triková esencia nie je všetko, film zdarilo miesi komédiu a drámou pričom dráma vrcholí po 70 minútach. A vtedy film pre mňa prakticky končí. Zvyšných bezmála 50 minút upúšťa od humoru a len opakovane apeluje na tému večný život, počiatočná chamtivosť ide stranou. Finále s príletom lacno vyzerajúcej lodi je už iba infantilným i keď uznávam prekvapivým vyvrcholením, pri ktorom zopár dôchodcov dá zbohom domovom, aby okúsili rajský život bez chorôb, utrpenia a rodín! Dosť netradičné rozuzlenie rodinného filmu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dnes síce už zabudnutý film, ale ešte pár rokov dozadu sa o ňom hovorilo ako jednom z tých lepších kúskov z osemdesiatiek. Určite lepšie ako pokračovanie, potešil Steve Guttenberg, ktorého všetci najviac poznajú z Policajnej akadémie ako Mahoneyho. Triky fajn, pomer vtipu a akcie tak akurát, len tá dráma, ktoré je spomínaná v žánroch mi nejako unikla... :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)
  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama