Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (209)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesně o jeden medvědí chlup horší prvního dílu. Především kvůli zbytečné potřebě velkolepého akčního finále à la Osamělý jezdec (ostatně aluze na něj se táhnou celým filmem), které jakkoli dobré i náležitě napínavé nesporně je, tak se stylově k tomuto typu filmu nehodí. Jinak nemlich to samé co jednička; což pro jednou není výtka, ale naopak nejlepší možná pochvala. Protože o Paddingtonových eskapádách i podruhé platí, že jsou tou nejryzejší esencí milého, vtipného, hravého a s gustem natočeného i zahraného rodinného filmu, který opravdu je pro celou rodinu bez rozdílu (nejen) věku. A to se vidí velmi málo; zvlášť pak s přihlédnutím k tomu, jaká bezpočetná kvanta filmů se škatulkou "rodinné podívané" zaklínají. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $40,891,591Tržby Celosvetovo $227,331,938Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,624,521Tržby za predaj DVD v USA $1,575,699║ Na pokračovanie to je stále dobrá rodinná zábava, aj keď z väzenskej cely )) Fórky dostanú. /70%/ ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Paddington navazuje tam kde v první díle skončil a opětovně nabízí roztomilou,hravou a zábavnou rodinou podívanou,která tentokrát nabízí mnohem víc i pro dospělého diváka.Je tu mnohem méně dětských vtípků a zároveň je tu nejen výborný Grant nebo Gleeson,ale hlavně skoro až Andersonovská poetika.Prakticky všechny scény z vězení a některé postavy jsou až absurdní a rozhodně by se ve filmech Wese Andersona neztratily.Za tohle u mě určitě body navíc...80% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem dost velké zklamání. Hravost je pryč a jestliže jsem chválil jedničku za to, že uměla pracovat se scénářem a nedopomáhala si žádnými berličkami, u dvojky to už neplatí. Při sledování jsem se prakticky nikdy nezasmál, potěšilo jen cameo Mosse z IT Crowd a Brendan Gleeson – pan herec. Neumím si dost dobře představit, že by dvojka Paddingtona nalákala do kin mnoho dětí, protože zdaleka neoplývá tak radostnou atmosférou jako předchozí díl, spíše naopak. Významné plus je, že děj odsýpá a než se nadějete, je konec. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 sa vydaril. Je zábavný, svižný a vo finále príjemne dojemný. Ak vás oslovila jednotka, nevidím dôvod, prečo by tomu malo byť tentoraz inak. Za svojim predchodcom zaostáva najmä kvôli tomu, že je až druhý. V čase blížiacich sa vianoc na lepší rodinný film ťažko narazíte. Ak teda máte možnosť si požičať nejakého toho mladšieho súrodenca alebo už máte vlastné deti, tak neváhajte. Jemu urobíte radosť a vy si takisto nebudete rezať žily ako pri My Little Pony alebo Mimoňoch. 8/10 ()

Galerie (100)

Zajímavosti (16)

  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)
  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama