Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (210)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jednotku mám veľmi rád. Dvojka sa nesie v rovnakom druhu. Paddington je pre mňa v zásade veľmi super vec, pretože má morálne posolstvo, sympatických protagonistov a fungujúci humor. Nič viac netreba. Čo na tom, že všetci akceptujú prítomnosť medveďa, čo rozpráva, ako niečo normálne. V tomto je Paddington okúzľujúci. Plejáda vedľajších postavičiek poteší - odkazy na Van Damma a Chaplina tiež. Skrátka je to hravé a hlave plné režijných nápadov. Paul King dokázal z toho vytrieskať strašne veľa. A myslím, že to je jeden z tých dôvodov prečo som sa do Paddingtona ako postavy zamiloval. Skrátka nemajte radi medveďa, čo je taký dobrácky, že prinúti k úsmevu Brendana Gleesona. K dokonalosti chýbalo naozaj málo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Druhý díl kupodivu drží kvalitu nastavenou jedničkou. Možná ubylo přímých parodických scén, ale režisér se zase vyřádil třeba s leporelem Londýna a vězením v růžových barvách. Hugh Grant je jako padouch zasazen do děje lépe než Nicole Kidman v jedničce (a jeho reklama na psí žrádlo nemá chybu). A závěrečná honička v parních vlacích už jen dokládá, v jak moc paralelním vesmíru se tahle taškařice odehrává. :) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka by vystačila zhruba na 10 minut tady je, ale roztažená na 103 minut. Už první díl nebyl žádné terno a tady je to samé. O hereckých výkonech se ani nevyjadřuji záporák by si z fleku mohl zahrát v Ulici takový trapák by tam pasoval a ostatní na tom nejsou o nic lépe například holka co nenávidí muže, protože se s ní rozešel kluk (Really?) nebo kluk co si hraje na jakéhosi pseudorapera nebo co to mělo být . O logice , scénáři a humoru se ani nevyjadřuji (jakýkoliv díl Scary Movie je vtipnější než tady tohle ) navíc útěk z vězení nápadně připomíná útěk z vězení z filmu Já Padouch 3. a hudební čísla z vězení zase film Mupeti . 40 procent ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rozkošný medvídek Paddington je zpátky i se svým úchylným outfitem a tentokrát zamířil o výkonnostní stupeň nahoru ale jen o malý fous. Jednička byla trochu po anglicku studená ale nějakým způsobem dokázala pobavit celou rodinu, dvojka díky bohu trochu přitlačila na humoru, že se člověk i od srdce nahlas zasměje, např. při medvídkově výstupu v kadeřnictví jsem se hodně zasmál, škoda, že těchto roztomilých scén není ve filmu víc. Ve vězení vymění medvídek svůj úchylácký mundúr za jiný úchylácký mundúr a děj se zbytečně zastaví. Toho dobrodružství by Paddingtonovi slušelo víc. Čtvrtá hvězda je hlavně za Hugha Granta, který si svého jeblého záporáka pekelně užívá. Kdyby tvůrci přidali na akčnějším námětu a přidali víc roztomilých scén, byl by ten film dokonalej, takhle lepší průměr pro celou rodinu. Jen ten jeho debilní klobouk asi nikdy nevydejchám.70%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Paddington si udržel úroveň prvního dílu a byl jsem s ním vcelku spokojen, jen mi bylo líto, že se tvůrci zaměřili spíše na dětského diváka, což bylo hodně znatelné. I tak jsem se ale dokázal u filmu slušně pobavit, potěšil mě Brendan Gleeson, i pidirolička, ve které se ukázal Richard Ayoade, ale i přes svou spokojenost doufám, že se tvůrci nerozhodnou natočit i další pokračování, myslím, že by šla kvalita rapidně dolů. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama