Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

petaspur odpad!

všechny recenze uživatele

Partička vyřehtaných imbecilů hazarduje se svým zdravím, s vášní ničí cizí majetek a neváhá si pro zábavu pouštět proud do varlat. Neodsuzuji nikoho, kdo v tomto pořadu našel smysl života, pokud bude chtít hodit do jezírka s krokodýli, tak mu ochotně pomohu, ale na ulicích se pohybují hromady neochočených idiotů a já tak nějak necítím potřebu sledovat jejich reprezentativní vzorek na obrazovce. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

U tohoto "filmu" se dá pochopit a respektovat celá škála hodnocení. Dva extrémní názory "Jsou to nezodpovědní, úchylný povaleči s neúctou k majetku i životu" i "Jsou to největší magoři, s nejnižším pudem sebezáchovy a můj vzor" se navzájem nevylučují, a ani se nedají vyvrátit. Oba jsou zkrátka pravda. Já se se svým přístupem zařadím jako ovce někam do mainstreamového středu. Osobně si myslím, že to mělo zůstat u seriálového zpracování, takto rozsekané záběry působí nesourodě, jak tematicky, tak spojením do celku. Některé pokusy jsou až příliš zvrhlé, každopádně za všechny velký palec nahoru. Koule na to, to po nich zopakovat, bych většinou určitě neměl. Bonusem zůstává, že jsem se i dost často zasmál (psycho prostřihy nebo wipeout), ale hodnocením i tak zůstávám v průměru. 60% ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ne vše bylo tak vtipné jak mělo být, hlavně ten věčnej striptér, ale někdy se fakt zadařilo. Je třeba je ocenit za odvahu s jakou šli do sebedestruktivních kousků. Čtyři hvězdy dám ale hlavně za kreaci, kdy Knoxville v převleku za starce s naprosto všedním a poklidným výrazem degenerativní samozřejmosti, jde krást věci do krámku. Pánové to bylo neskutečně dobré. 70% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

První filmové setkání s bláznivou partičkou z MTV se nese v dusu takového oťukávání. Některé scénky jsou sice povedené, avšak celkový dojem je poměrně umírnění v porovnání s dvěmi dalšími pokračováními. Bam Margera potom co Ryan Dunn rozstřelil svůj golfoví vozík, řekl:"Ryan je příšernej řidič!". V souvislosti s tím, že před pár dny se Ryan Dunn zabil ve svém Porsche, mi to přišlo podivně dojemné :-(. ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No smál sem se takže nízký hodnocení dát nemůžu, ale byly tam fakt hrozny nechutnosti. Jako třeba to s tím sněhem. To byl fakt hnus k zeblití, ale dalo se to protože sem u toho ještě jedl:D. A taky nemusím vidět tančícího chlápka v tangách. Naproti tomu tam byly opravdu dobrý scénky třeba na golfu nebo vyloupení banky. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama