Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ano jsou to idioti a nevzdělaní kreténi. Ale nedělají to pro to, aby byli na MTV, nebo kdo ví z jakých jiných důvodů, které si zde ostatní vymysleli. Dělají to proto, že nic jiného neumí, baví je to a zjistili, že ostatní lidi jim za to ještě platí...Spoustu kravinek a nesmylů, které oni předvádějí jsem já a vsadím se že i mnoho z vás dělalo aniž bychom se jimi inspirovali. Nebo aspoň minimálně vás to napadlo. Jak nudný a povrchní by byl život, kdyby to tak nebylo? A představte si, že by vám někdo za tyhle blbosti ještě platil? No pecka ne? Je pravda, že to ženou do extrému, a to už jen proto, aby se neopakovali, aby nikdo nemohl říct, že tohle už viděli a aby zvedli sledovanost, ale pořád to má styl....Každý se živí, jak umí a kdo neumí čumí :-) ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

No jasně - Nomen omen partička Jackass se v tomhle "filmu" pouští do občas nechutných a vždy trapně ubohých bláznivin, které se v intelektuální společností stěží dají považovat za zábavné. Jenže to není jediný nai hlavní důvod, proč dávám odpad. Jsem příliš otrlý i benevolentní na to, aby mě parta nudících se blbounů, co si myslí jak jě desně cool rozbít si někde dršku, nebo si propíchnout koule, mohla nějak pohoršit. A i když mě tak možná budou psychicky (a vlastní vinou i fyzicky :-) ) narušení jackassové považovat za uhlazeného snoba, musím natvrdo prohlásit, že jejich amatérsky natočené eskapády sestříhané v devadesíti minutový celek (nazývaný filmem!) mi nepřipadaly ani drobátko zábavné. Fuck off, you jackasses! ()

Reklama

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

Rikejte si co chceste, ale me se to libilo... jo, sou to sice kraviny, ale vetsina je fakt prdel. Rad bych oslovil lidi, kery si myslej ze je to blbost, aby se zamysleli a uvedomili si, ze v denesni dobe nakejch debilnich reality show je tohle este docela kvalitni matros. ctyri hvezdicky zaslouzene.... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Další důvod proč kritizovat Ameriku, MTV i celý ten konzumní svět svobod a naučených zvyků. Pár týpků, kteří si myslí jak jsou drsní, si různě ubližuje a mlátí se a to jen kvůli tomu, aby byli na MTV . Konzumní Amerika má své špatné stránky, ne že by jich bylo málo, ale Jackass je odpad všech odpadů, z kterého můžou mít zábavu jen chorobně nemocní nebo zvráceně nebezpeční jedinci. Ale ono je to vlastně strašně cool bejt tak drsnej, dementní a mimo kontrolu společnosti. Je už společnost tak zvrácená, že tohle považuje za kvalitní zábavu? Tak to bych se měl odstěhovat na jinou planetu ... Kdyby se takhle chovala celá Amerika, tak jeden kontinent je v podstatě bez života. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

První filmové setkání s bláznivou partičkou z MTV se nese v dusu takového oťukávání. Některé scénky jsou sice povedené, avšak celkový dojem je poměrně umírnění v porovnání s dvěmi dalšími pokračováními. Bam Margera potom co Ryan Dunn rozstřelil svůj golfoví vozík, řekl:"Ryan je příšernej řidič!". V souvislosti s tím, že před pár dny se Ryan Dunn zabil ve svém Porsche, mi to přišlo podivně dojemné :-(. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama