Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Na tohle si doopravdy ještě názor udělat nedokážu. Nevím jestli je normální to co tyhle týpci předváděj. Asi to zavání trochu mozkovou poruchou. Je pravda, že některé ty vtípky jsou doopravdu vychytané, ale řekl bych, že tech je bohužel v tom filmu tak málo, že to nepřeváží ty fakt hnusný... Ale pokud je někdo ochotný se na toto koukat pak ať se kouká, občas je zajmavé co lidské tělo zvládne... A ten skok do větráku je asi nejlepší... :) ()

Raevan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mohl natočit snad kdokoliv, jenomže my na to nemáme tolik debility a peněz jako tihle Amíci. Chvílema sranda, ale co je moc, to je moc. Parta bohatých Američanů nemá co dělat tak udělá praštěný videa, o tom jak do sebe mlátěj a náražej v nákupním košíku do zdi. A co byste čekali od Američanů....ti jim za to dávají obrovský peníze. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako pravidelný pořad Jackass, protože jde jen o souhrn těch největších hovadin co ty kreténi natočili:-) Dočkáte se tedy pojídání sněhu, na který se před tím konzument vymočil, strkání autíčka do análního otvoru, pálení petard ze stejného otvoru, šňupání ostré omáčky a následného poblití vlastního oběda, skákání do kaktusů, tetování za jízdy atd...Neříkám, že jsem se občas nesmál (tak např. když jde člověk s autíčkem v řiti na rentgen. Sledovat doktorovu reakci je celkem zábavné, nebo pokračování Jackass v roce 2063:-) ), ale na to, jak to bylo dlouhé, jsem ze zase tak často nebavil. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda psychopatov v prvom filmu Jackass. najslabší s trilógie pretože tie ostatné časti sú ešte viac skazené a masochistické. Avšak je to debut ako hrom a patrí do topky mojich najobľúbenejších filmov. Film srší originálnymi nápadmi najviac som sa pobavil nad trúbením pri golfu situácia tam musela byť drsná. Som za každú srandu , ale od tejto partie by som asi pozvánku na natáčanie odmietol . ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama