Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Opět nemůžu jinak než 5*. Čekala jsem na novou sérii a dostala jsem víc než jsem chtěla.. Ačkoliv je výjimečně jen 12 dílů (why?) tak skvělé. Zakončení zvláštní ale líbilo se mi, uzavřely se děje všech osob jen jsem čekala trošku větší rozvinutí co se týče Hraběnky. Prvních pár dílů jsem si říkala, že je to opravdu jen erotika v potocích krve :D) ale časem mě to uhranulo víc než poslední dvě série. Když jsem se dočetla, že v sérii nebude Jessica Lange a nahradí ji Gaga tak má reakce byla že co? Gaga? Ta zpěvačka s divnými hadry? ...Překvapila, byla dokonalá a doufám že bude i v dalších sériích i když nevím jestli ji tak dobře nesedla jen tahle role (to jí opravdu bylo šité na míru, nemusela skoro hrát.), ten Golden Globe si zasloužila! ... Jinak co se týče úvodního intra tak perfektní, ne děsivé ale pěkné. Hudba opět dokonalá, efekty taktéž, hlavně se mi líbil drápek Gagy :)). Spousta scének mi opět uvízla v hlavě hlavně Sally - internet, Queenie v hotelu, smrt Liz, všechny scénky s Gagou které jsem si fakt plně užívala, Holden a ten jeho roztomilý kukuč, hlas P. Marche, Devil's Night. . Oblíbené postavy: Hraběnka, Sally, Holden, James Patrick March, Aileen Wuornsová. ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo sa dopekla stalo s týmto seriálom?! Čím ďalej tým horšie. Už pri Freak show som sa dosť nudila ale verila, som, že Hotel prekvapí. Neprekvapil. Ani jedna postava, ktorú by som si obľúbila. Všetko tak predvídateľné, kto bol v šoku keď odhalili vraha desatora tak je totálny debil. Konanie postáv totálne primitívne. Samozrejme mojim očiam Hotel ulahodil. Čo sa týka zvráteností a nechutností, tento seriál ma asi nikdy nesklame. Bohužiaľ čo sa týka príbehu, ide to do sračiek. Tento seriál vlastne ťažil iba z toho, že vám môže ponúknuť holú riť Lady Gagy. Čo mi samozrejme neprekáža ale keď je príbeh oničom tak je smutné, že jedine čo vo mne vyvolalo dáke emócie boli iba sex scény. Navyše dej bol tak neskutočne deravý. A akože to, že mi z Finna spravili teplého nechutného modela, čo má rád kakaové venčeky a plešatých starcov, tak to mi akože veľmi ranilo srdce! A samozrejme pripájam sa k ostatným, pretože je to pravda. Jessica Lange tu chýbala. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl zatím vypadá na slušný rozjezd, nijak extrémně to nevybočuje a dost pochybuju, že to trumfne Murder House nebo Asylum, což jsou pro mě nejlepší série, ale jsem spokojený. Doufám, že nebudu zklamán a tím pádem nucen měnit hodnocení. Gaga mi nepřišla nějak úžasná, mám jí rád a tyhle mystické role jí sedí. Jsem rád, že tam není Jessica, protože i když je dobrá, tak pokaždé hraje tu samou roli jen se jinak jmenuje. Zatím si nemůžu stěžovat, jen by to chtělo více scén jako rozpáranou matraci, protože ta byla vážně creepy a konečně to bylo trochu Horror. Jinak by se tenhle seriál mohl klidně jmenovat "American Sex Story" nebo "American Pervert Story," protože více než o strachu, to je poslední dobou o zabíjení a dost divným sexu... ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Koberec hotela je veľmi podobného vzoru a sfarbenia, ako ten vo fiktívnom hoteli The Overlook z ikonického hororového filmu The Shining (1980). (Steny94)
  • Hotel Cortez je inspirovaný skutečným hotelem v Los Angeles – Hotelem Cecil, který je i vzhledově podobný jako Cortez. Také se nachází spousta podobností mezi Cortezem a Cecile, např. když je zmíněno, že se v jistém patře nemá pít voda z kohoutku, tak se jedná o narážku na Elisu Lam, která se do Cecilu ubytovala v roce 2013 a její tělo se našlo v nádrži s vodou, kdy si zákaznící stěžovali na podivnou vodu. Také byl v době svého řádění americký sériový vrah Richard Ramirez ubytovaný v Hotelu Cecil, stejně jako v seriálu. (Knowho)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama