Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velkou chutí jsem se pustil do další série této horové ságy. Nemohu si vynachválit prostředí, nápady, gore, či třeba zvraty, kterých nebylo málo. Vše mělo smysl, každý díl zaujal, i když občas se slabší místa najdou. Převládá velká spokojenost, každá postava si dokázala vytvořit své a diváka něčím zaujmout. Sally, John nebo velký pan March, který jak promluvil, lezl mi mráz snad i po prdeli. Z něj vyloženě sála ta osobitost a byla to rozhodně nejzajímavější postava. Těch postav, které mám v hlavě je ale mnohem víc, překvapivě i Lady Gaga. Chybí mi trochu atmosféra, něco z čeho bych byl mimo jako u Asylum, tady spíše převládalo gore. I tak se jedná z mého pohledu o druhý nejlepší díl série a řadím ho hned pod Asylum .. 8/10 = 80% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl zatím vypadá na slušný rozjezd, nijak extrémně to nevybočuje a dost pochybuju, že to trumfne Murder House nebo Asylum, což jsou pro mě nejlepší série, ale jsem spokojený. Doufám, že nebudu zklamán a tím pádem nucen měnit hodnocení. Gaga mi nepřišla nějak úžasná, mám jí rád a tyhle mystické role jí sedí. Jsem rád, že tam není Jessica, protože i když je dobrá, tak pokaždé hraje tu samou roli jen se jinak jmenuje. Zatím si nemůžu stěžovat, jen by to chtělo více scén jako rozpáranou matraci, protože ta byla vážně creepy a konečně to bylo trochu Horror. Jinak by se tenhle seriál mohl klidně jmenovat "American Sex Story" nebo "American Pervert Story," protože více než o strachu, to je poslední dobou o zabíjení a dost divným sexu... ()

Reklama

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Pátá série je vážně TOP přátelé! Už první díl mě nadchl explicitními krvavými scénami, podobné pocity jsem zažíval naposledy při prvním shlédnutí úplně první série AHS, která pro mě byla do teď nepřekonatelná. Bizarní, perverzní, hororový drive, kterému nic neshází. V době, kdy už se točí především jenom trapné fantasy s digitálními strašidýlky, vydávající se za horory, typu Purpurový vrch či Paranormal Activity, je tohle vážně skvělé zpestření. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové série AHS je dobrá! Ale v rámci celého seriálu zatím nejslabší. Proč? Občas už samoúčelné zvrácenosti, občasná přílišná přeplácanost, laciné twisty. To ale zní až moc kriticky. Jinak se AHS může opřít o skvelé neokoukané prostředí, zajímavé dějové linky a hlavně silné a šílené charaktery. Co co dělalo AHS tak dobrým seriálem tam pořád je, těsně 4 hvězdy. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje náznaky spoilerů. Ryan Murphy. Neuvěřitelný talent a titán mezi scénáristy poslední seriálové generace. Po řádně střeleném Popular, kontroverzním Nip/Tucku a muzikálovém úletu Glee si Ryan sednul se svým dlouholetým (pracovním) partnerem, Bradem Falchukem, a společně rozhodli napísati nějaký ten horůrek. A bylo na čase. Naplánovali si projekt ve stylu komorního divadla, odlišné příběhy v každé sérii s různými postavami, ovšem se stejným hereckým obsazením. Proto i můj komentář bude vypadat jinak, než to se seriály obvykle dělávám. 5. série (Hotel) Hotel je sérií plnou změn a zároveň návratů. Stálice Lange a Conroy se ve Freak Show s milovaným (i zatracovaným) seriálem rozloučily, a Ryan Murphy pod svá křídla uvítal novou zářivou hvězdu v podobě Lady Gaga, která vyfasovala tu největší roli (se kterou se navzdory očekáváním popasovala na jedničku), a tak nejspíš není náhodou, že celý Hotel funguje jako paralela na její osobu. Pod nablyštěnou art deco fasádou se ukrývá překvapivá hloubka, nečekaná temnota a nepopiratelný talent. Po roztěkaném Freak Show Hotelu navíc nechybí větší semknutost, a to jak jednotlivých linií, tak i s ostatními sériemi. Už tradičně nechybí plejáda fantastických postav (vedle tajemné upírky Gagy mě bezmezně fascinovala především Liz Taylor, zlatý glób Denisovi, ASAP) i všeljakých libůstek a božských nápadů (krvavé orgie, addiction demon). Zároveň ale některým postavám chybí směr, některé pointy vyšumí doztracena, v hororu zaostává za Asylum a v zábavnosti za Covenem, a s otravně přehrávajícím Evanem Petersem mi tentokrát došla trpělivost definitivně, proto jenom pěkné 4* ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Série se začala natáčet 14. července 2015 v Kalifornii (Los Angeles). (Varan)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama