Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na nový American Horror Story se vždy moc těším. Těším se na geniální znělku, plejádu herců, kteří podávají parádní výkony a hlavně na hutnou atmosféru, která z dílu doslova kape. Nová řada přináší spoustu změn, ale taky se snaží navrátit k tomu co nám předvedla první řada(jedno prostředí, duchové atd.). Můj největší problém s Hotelem je to, že mě to prostě už nebaví, jelikož mě tam spoustu věcí chybí. Hotel mě zklamal už v prvním díle, přesto se to pak neustále zlepšovalo a v každém díle bylo desítky dobrých momentů. Dobrých, ale ne výborných. Ze všechno nejvíce mě na Hotelu vadí, že mě ke konci byly všechny postavy ukradený a bylo mě jedno jestli budou žít nebo ne. To se mě v předchozích řadách nestalo. V první jsem přál rodinně aby se z toho dostala, ve druhé jsem fandil jak o život Laně a Kitovi, ve třetí jsem přál šťastný konec Cordelii a Zoe a ve čtvrté zas Jimmymu a dvojčatům. A tady nic takového není. Ze začátku se dá fandit Johnovi, tedy do doby, než nám tvůrci představí, nefungující a hloupý zvrat. I tak, mě nejvíce mrzelo jak moc je tam nelogických věcí, zvratů a celková roztříštěnost, která nakonec byla zbytečná. Po technické stránce opět paráda. Herci jsou opět perfektní a nejvíce si to dává Denis O'Hare, který má nejlepší postavu. Dost se mě líbil i Wes Bentley. Dokonce i ta Gaga nebyla vůbec špatná. Znělka opět výborná a znechucující, takže mise splněna. American Horror Story: Hotel je nejslabší řada, přesto nemůžu říci, že by na to nešlo koukat. Jen to prostě nebaví jako předchozí řady. PS: Scream Queens mě bavili o dost více. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od roku 2011 je to můj nejoblíbenější seriál :) A 5.série je hodně veliký masaker....Jako v předešlých čtyřech sériích jsme zažili hodně, ale tohle je podle mě úplně jiný level :) :) Souhlasím s tím, že příchodem Lady Gaga se to stalo určitým způsobem a částečně určitou scénou pózování a je to rozhodně jiné i ve způsobu celého způsobu znázorňování situací...Nevadí mi to, je to jiné a bojím se, ale že to bude na škodu...Je tam opět plno známých tváří - jak již těch "rodinných", na které jsme si zvykli a moc mi chybí Jessica Lange, kterou mám hodně ráda, ale to nějak dáme :) Je hodně vtipné, že ve druhém dílu jsem teprve ve chvíli, kdy postava modela má po celém obličeji krev, zjistila, že je to náš "oblíbený" pošahaný synek z Freak Show :) :) Do té doby bez krve, jsem ho nějako nemohla poznat :) Je to rozhodně krvavější, nechutnější, je to opravdu již hodně nechutné, pro slabší povahy rozhodně ne - ano, předešlé 4 série bych řekla, že ještě ano - ale tohle je opravdu již pro otrlé...Tak mám 5. sérii za sebou a rozhodně bych Lady Gaga nedala za její postavu Zlatý Glóbus- to vážně ne!! Moje nejoblíbenější postava je Liz Taylor :) Ta by toto či jiné vysoké ocenění měla dostat :) A pak ještě moje super krásná černoška :) Líbí se mi, jak se tam vždy nějakým nenápadným způsobem objeví postavy z jiných sérií :) A ten závěr - šikovně, plně a zajímavě ukončené :) Rozhodně ohromná spokojenost :) A jen tak dál a dál :) ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jsem toho od Hotelu čekala hodně, ale hned úvodní díl mě zklamal. Měla jsem s tím stejný problém jako s Asylum, příliš přeplácané - místo toho, aby se tvůrci zaměřili na hotel a na jeho "hrůzy" tak do toho zbytečně cpali upíry a kdoví co všechno. Myslím, že tam nebylo třeba dávat tolik "nechutností", ale zase na jejich poměry to bylo celkem v normě. Lady Gaga tomu navíc dodala šmrnc a naprosto perfektně se tam hodila. Co se mi ale vyloženě nelíbilo bylo, jak se snažili dokázat, že celý seriál je místo antalogie jeden naprosto promyšlený příběh. Snažili se to propojit za každou cenu, i když to nedávalo smysl. Přišlo mi zvláštní, že když se tam objevila Sarah Paulson jako postava, kterou hrála v první řadě, nikdo se nepodivil, že vypadá jako Sally. A to s Queenie si mohli totálně odpustit. 2* ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejdekadentnější, nejzvrhlejší řadu AHS a osazenstvo hotelu Cortez jsem si zamilovala na první dobrou! Lady Nosferatu zde vládne kouzlem starého Hollywoodu, pokoje jsou o poznání obydlenější než v Osvícení, vyvražďovačky šťavnaté, hororová estetika dokonalá, erotické dusno všudypřítomné a humor pekelně černý, jako my cup of coffee. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl zatím vypadá na slušný rozjezd, nijak extrémně to nevybočuje a dost pochybuju, že to trumfne Murder House nebo Asylum, což jsou pro mě nejlepší série, ale jsem spokojený. Doufám, že nebudu zklamán a tím pádem nucen měnit hodnocení. Gaga mi nepřišla nějak úžasná, mám jí rád a tyhle mystické role jí sedí. Jsem rád, že tam není Jessica, protože i když je dobrá, tak pokaždé hraje tu samou roli jen se jinak jmenuje. Zatím si nemůžu stěžovat, jen by to chtělo více scén jako rozpáranou matraci, protože ta byla vážně creepy a konečně to bylo trochu Horror. Jinak by se tenhle seriál mohl klidně jmenovat "American Sex Story" nebo "American Pervert Story," protože více než o strachu, to je poslední dobou o zabíjení a dost divným sexu... ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Seriálový hotel byl inspirován dvěma skutečnými hotely: hotelem H. H. Holmese - prvního zdokumentovaného amerického sériového vraha, jež postavil v Chicagu hotel, který byl plný smrtících pastí na zákazníky. Druhým je hotel Cecil v Los Angeles, kde se odehrálo několik sebevražd i vražd. (ČSFD)
  • Názov halloweenskeho zrazu v hoteli Cortez – Devil's Night – sa objavil už vo filme Vrana (1994), kde sa tak hovorilo zločineckému halloweenskemu besneniu v uliciach Detroitu. (BlackTom)
  • V predošlej, štvrtej sérii, si herec John Carroll Lynch zahral úlohu klauna Twistyho, ktorého inšpiráciou bol sériový vrah John Wayne Gacy. V tejto sérii už herec stvárnil samotného Johna W. Gacyho. (Steny94)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama