Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rozpustilá komedie, která je výhradně o hlavním hereckém tandemu a jejich společných scénách plných vtipných momentů i zřejmých improvizací. Predevším Jamie Lee Curtis ostatní vyloženě válcuje a její výkon bych se nebál nazvat legendární. Hodnotit jakýsi příběh moc nemá smysl - je zde přesně to, co je potřeba, aby nebyla nouze o třeskuté momenty a vtipné gagy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

90%I když je námět sebeohranější, když se ho chopí dobrý scénárista a do hlavních rolích jsou obsazeny šikovné herečky, může i přesto vzniknout podívaná, které dosahuje pětihvězdičkové kvality. Extrémně vtipná komedie se úžasnou "maminkou" Linsday Lohan a její ještě lepší zlobivou "dceruškou" Jamie Lee Curtis je tak svižná a zábavná, že ji člověk odpustí i to patetické finále. Navíc je to i perfektní hudební nářez a český dabing se tentokrát extra povedl (Zlata Adamovská opravdu exceluje). ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Freaky Friday je má oblíbená komedie. Tak mě to pobavilo, že hned poté, co jsem to viděla poprvé na dvd, jsem se na to podívala znovu. Díky tomu jsem se také začala dívat na ostatní filmy s Lindsay Lohan, které už ale za nic moc nestály. Maximálně tak "Protivný sprostý holky" a "Past na rodiče", kde Lindsay hrála jako malá. Zaručuju vám ale, že u "Mezi námi děvčaty" se pobavíte. Jamie Lee Curtis je tam úžasná. ~(5,0)~ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je překvapivé, jak ještě může v dnešní době tak neoriginální námět natočit tak vtipně a svěže. Nenudil jsem se ani na chvilku, hláška střídala hlášku a mělo to skvělý tempo. Jamie Lee Curtis je skvělá a Lindsday Lohan dokazuje, že před pár lety ještě uměla výborně hrát. No prostě hodně příjemná komedie, která určitě pobaví i po několika shlédnutích. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 4. srpna 2003 v Hollywoodu. (ČSFD)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné ("Freaky Friday") knihy Mary Rodgers z roku 1972. (Terva)
  • Natáčelo se od 5. října do 18. prosince 2002 v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama