Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

No to byla správná taškařice! Kdyby nebylo slabšího závěru, dal bych možná i hvězd pět. Válel jsem se smíchy a i když byla zápletka občas nervydrásající, dalo se to v nějakém jiném pokoji rozdýchat, a pak se opět vráti k televizi. Ještě musím ocenit, jak ze začátku hrála Lindsay Lohan. Ve všech ostatních filmech se teenageři chovají úplně jinak, než jací jsou ve skutečnosti. Tady ale byla Lindsay přesně taková, jaký bych byl nejspíš já, což, jak nad tím tak přemýšlím, vlastně vůbec nemusí znamenat realisticky ztvárněnou postavu :-) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Neverím vlastným očiam. Hollywood ešte stále dokáže vyprodukovať sviežu, dôvtipnú, vkusnú a skrz-naskrz pôvabnú komédiu. Veľmi vzácny druh americkej zábavy, ktorý na sto percent využíva potenciál svojho (nijak originálneho) námetu. Nie tak psychologické ako As Good as it Gets, ale pri rovnakej miere inteligencie ešte zábavnejšie. A tie holky sú proste božské. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak často někomu řekneme: " jo, ty víš prd, jak mi je, nejsi v mý kůži", ale nikdy se nám nestane, abychom si ty "kůže" mohli prohodit a vyzkoušet si to. Máma a dcera v tomto filmu tu možnost dostaly a poznaly, zač je toho loket. Byla to parádní jízda a pro mě především v partu matky, tedy dcery v matčině kůži, blahodárný zážitek. Jak se zmocnila kreditek a šla nakupovat hadry, na piercing a ke kadeřníkovi nebo jak se postarala o psychopacienty. A když "jela" v talkshow ke "své" knize a fanoušci si jí podávali nad hlavou, to mi už smíchy tekly slzy. "A jakpak se cítíte vy?". Děkuju, dobře. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Po prvom pozreti sa mi tento film az tak moc nepacil a myslel som si, ze na csfd najdem väcsinou hodnotenia s tromi hviezdickami, preto ma vyssie hodnotenia prekvapili a presvedcili si tuto skvelu komediu pozriet este raz. Po druhom pozreti sa mi to pacilo omnoho viac, dobre dialogy aj scenar, nasmial som sa. Jamie Lee Curtis je super. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mezi námi děvčaty je to jiné než mezi chlapci:). Popravdě úplně jiné. Kdo čeká úchylnou záležitost "raději nechci vědět o čem" je na omylu. Konečně po delší době jsem opět viděl komedii, která si vystačí s dvěma dobrými herečkami, výbornými dialogy a jednoduchostí, která neurazí a je naopak překvapivě příjemnou změnou oproti všem sexistickým komediím "vy víte o čem". Matka a dcera se jednoho dne probudí v kůži té druhé. Toužili jste po tom? Tak tady uvidíte, jak by to dopadlo kdyby jste byli o dost vtipnější než doopravdy jste:). Lindsay Lohan je roztomilá jako vždy a tentokrát ke svému výkonu ještě přidala špetku elegance (hlavně při výměně s matkou...). Pro mě ne tolik sympatická Jamie Lee Curtis, která už nemá ten svůj jedák jako v Halloweenech, příjemně překvapila, hlavně když je uhozená v podobě své dcery. Opravdu se obě herečky příjemně předvedli, když si vymění postavy a člověk se začne divit. Rozhodně komedie pro každého, kdo nechce poslouchat jen dialogy obsahující oslovení pohlavního orgánu ženy ve všech světových jazycích a další "příjemnosti". ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)
  • Natáčelo se od 5. října do 18. prosince 2002 v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama