Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Highland Glen je střežená a oplocená čtvrť Los Angeles. Na takovém místě se může cítit bezpečně i bývalý federální policista Jack Coleman se svými dvěma dětmi. Jejich bezpečný svět je ale narušen ničivým zemětřesením a jeho strašlivými následky. Gang zabijáků se v noci vydává "za zábavou" na vražednou výpravu přímo do Highland Glen. Coleman se tak octne v pasti, kde musí s použitím veškeré své síly bojovat na život a na smrt, aby ubránil své děti a přátele před nelítostnými zabijáky... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle jsem se dostal jako Marschall ke svému zákonu - tedy úplně náhodou. A zažil jsem velké zklamání. Nudné, nevýrazní herci, příšerná hudba - no prostě jednou a dost. ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, celkem sympatický hlavní hrdina, spolu se skvělými záporáky, vytváří v tomto filmu zajimavou atmosféru, která se vám nějak vryje pod kůži. ()

Reklama

shinbone 

všechny recenze uživatele

james legros vede bandu vysmátých sociopatů. dělaj si co chtěj. střílí poldy pro zábavu. v černý dodávce poslouchaj newlydeads, hulí crack,  a další super věci. jasně že je jednoho po druhym oddělá jimmy smits, ale to už je úděl záporáků v tv filmech. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama