Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejnovější animovaný Resi film bohužel celkem zklamal, pokud se bavíme o ději a scénáři celkově ... a moc tomu nepomohly ani facial animace propůjčené od Bioware. Nicméně určitě bych nezahazoval, jelikož pokud se soustředíme na poslední půlhodinku, tak ta je napráskaná akcí, která je opravdu na jedničku s hvězdičkou. Škoda, že jí tam nebylo kapánek více. Uvidíme, s čím japončíci vyrukují příště ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční zombie řežba, co se může zdát jako půlhodinová rychlokvaška. Kennedy s Redfieldem machrujou jeden vic než druhej za doprovodu parádní hudby a vskutku nejvíc se povedla animace. Děj trochu předvídatelný, záporáci slušný husťáci, že ani ten Wesker mi tam nechyběl. Zombici natuněný a rychlý, ale to se dalo polknout. Delší stopáž by asi neuškodila. Doufám v další díly. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vojak Chris Redfield pri vykonávaní akcie narazí na muža menom Glenn Arias. Ten je medzinárodne stíhaným zločincom a má byť dovozcom nelegálnych zbraní pre viaceré zločinecké organizácie. Jeho najnovšou zbraňou je Zombie vírus, ktorý je extrémne nebezpečný. Glenn Arias plánuje poslednú akciu, ktorá má zničiť populáciu New Yorku a Chris s jeho tímom odhodlaných bojovníkov je jediný, kto môže tento diabolský plán prekaziť. - Nie som nejako zasvätený do priebehu tejto série a nie som ani velký fanúšik Resident Evil, ale táto časť ma bavila. Animovaných hororov vela nevzniká, takže sa vždy v týchto prípadoch teším, že môžem vidieť niečo menej tradičné. Animácie sú tu slušné, postavy majú príjemné hlasy, akcie je dosť a potešia rôznorodé hry s tématikou Zombie vírusu. Nakazených však bolo na môj vkus málo, čo je zvláštne keď zvážim, že to bolo animované. To finále mi tiež úplne nesedelo k predchádzajúcemu priebehu, ale ubieha to svižne, takže ma to zaujalo. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Začátek filmu se odehrává ve vile z první hry herní série. (Marlok)
  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)

Reklama

Reklama