Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo svou pomalou (ZZZZZZZ) nepřehlednou akcí a vyloženou pitomostí ani zábavné. Tedy až na moment na Slovensku, kdy sloup elektrického vedení spadne na Škodovku 105 nebo 120. Tedy za druhou polovinu filmu, když se JCVD snaží zachránit cestující, bych mohl dát aspoň hvězdičku, kdybych již u toho nebyl v mikrospánku. Celkově však dlouhá nuda, která víc vezme než dá, pokud nesledujete s úplně vypnutým mozkem. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Než teror ve vlaku jsem zažila teror v obýváku, když jsem se ve stavu zhuleném dokopala k dalšímu filmu z třístovky nejhorších a trapně si myslela, že JCVD dopadne lépe než SS a jeho Patriot. No dobrá dopadl lépe, obojí je neskutečná píčovina kde scénář psal týpek po lobotomii ale na JCVD se přece jen kouká lépe než na otylého Segalosaura. Film se překvapivě odehrává ve vlaku, Žán si do něj jako skoro vždy dosadil svou živoucí spermii KVV, kterej i zde dokazuje že bez fotra by dostal roli max ve zvířecím pornu, ale tak což, rodina se má podporovat. Akční sekrece působí opravdu hutně a být v každé bitce o 200 střihů méně, mohla být dokonalá. Klady filmu jsou např. fakt, že nemá pokračování, netrvá ani hodinu a půl, nezanechá na vás trvalé následky (tik v oku do půlhodiny přešel) a máte eso v rukávu když budete chtít zkurvit náladu někomu, kdo vás požádá ať mu doporučíte film. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// WTF? Čekal jsem akční béčko. No a z počátku jsem se i celkem bavil. Ovšem jízda Bratislavou mi příšla jakože mimo. Nevím proč, ale amíkům na jejich území věřím, že můžou mít na každém kroku ozbrojenou armádu. Tedy hlavně když je v okruhu nějaká zašlá akční hvězda. Ale na Slovensku v Bratislavě?. Místo které je pro Brňáka blíže než Praha. Prostě jsem tomu nevěřil ani včerejší den. PO nasednutí do vlaku -> teroristé -> biologická zbraň !!! a k tomu všemu žán kloud vám dám. Prostě trapas, který se vrašil jeden za druhým. Bohužel logika děje, dialogů, chování šla jaksi do hajzlu... Ježíšku zachraň nás. Né, je to škoda, mohl to být slušný akčňák/// Celkem 45%/// ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale na tomto filmu nic špatného není. Sice je tu pár hloupostí, jako Slovenská armáda a tatrovky, ale Van Damme kosí nepřátele, jezdí po střechách vlaku, vyhazuje do vzduchu vrtulníky a musím vám říst strašně důležitou věc, on dokonce zachrání svět před smrticím virem a zachrání všechny cestují vlaku. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Smiať sa či plakať? Neskutočný sajrajt vo všetkých smeroch... Scenár písalo dáke tupé hovado, ale nie väčšie ako si zasadlo na režisérsku stoličku..Modely vláčikov sú síce vtipné, ako aj karikatúrna postavička Jean- Claude, ktorý skáče po vlakoch na motorke. Katastrofa obludných rozmerov a nehorázna sračka nehodná vzliadnutia.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)
  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)
  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama