Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidne cecko, v ktorom je takmer vsetko spatne : rezia, scenar, katastrofalne herecke vykony a dementne akcne sceny. JCVD asi dosli napady so scenarom, lebo pri pozerani filmu som mal miestami pocit, ze JCVD poprosil miestneho zdrogovaneho simpanza s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie, aby mu napisal scenar. 0 %. Jeden z najhorsich filmov tohto herca, ak nie najhorsi. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost béčkovitý, klasický příběh ve vlaku, který trochu připomene Přepadení 2 : Temné území, ale rovnat se tomu filmu moc nemůže. Akce se mi docela líbila, nějaký ten souboj tak s filmem moc velký problém nemám. Kdyby byl film víc velkolepější a trochu dražší tak zvýším hodnocení. Takhle je to tak na 67 % = *** ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Čo toto malo byť? Scény z Bratislavy ako z Ruska? Keby sa celý film odohrával čisto vo vlaku, tak by som možno ešte jednu hviezdu prihodil, ale minimálne za tento epic fail, kedy si tvorcovia nedokázali vygoogliť alebo naštudovať niečo o krajinách, v ktorých sa to malo odohrávať, tak to sa nezabúda a neodpúšťa. Inak akcia beztvárna, pretože ono aj tá téma vlakov bola ďaleko lepšie využitá vo veľkej produkcii v minulosti, či už v katastrofickej sfére ako Prejazd Kassandra, kriminálnej resp. detektívnej sfére Orient Express alebo čisto akčnej sfére Prepadnutie 2. Dobre že sa to neodohrávalo vo vozňoch českých dráh z počiatkov 20teho storočia. Takže za mňa 20% a aj to som milosrdný. ()

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná podívaná o přestárlém bojovníkovi, který je nucen vypořádat se se skupinkou teroristů v jedoucím vlaku. Katastrofálně zvládnutá technická stránka budí dojem zoufalého amatérského výkřiku, zatímco mimika a herecké schopnosti hlavního představitele zase evokují botulotoxin spojený s nadměrnou konzumací drog a alkoholu. Často používané miniatury by potěšily před padesáti lety, ne však v novém miléniu. Jeden z těch katastrofálně špatných filmů, u nichž se ani nechce věřit, že jej tvůrci brali jakkoliv vážně. A navíc lidem narozeným v první polovině 80. let spolehlivě ruinuje vzpomínky a zabíjí i poslední nostalgické dozvuky dětských snů. ()

koba odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)
  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama