Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Kanálová verzia Seagalovho Prepadnutia 2. Plný vlak nehereckých kriplov behá hore -dole po (Van Damme aj ponad a popod) vlaku a huláka také veci, že to trhá bubienky na čele s našim hviezdnym belgickým gumákom. A nezáchrani to ani fakt, že sa tam mihne Bratislava, ktorá mimochodom vyzerá ako po vojenskom prevrate, všade samý ostnatý drôt, pieskové zátarasy, vojenská technika 2.svetovej vojny, polovica ľudí jazdí na Ladách, druhá na 120-kách atď.... ale pár krát som sa aspoň z chuti zasmial ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

JCVD má prostě pořád neotřesitelné charisma a kvůli němu zde necham hvězdu, ale jinak je to amatérská, levná, nezáživná, katastrofální, odpadová sračka, kterou mistr Ross Clarkson ještě k tomu nekompromisně vymáchal v žumpě stupidní kamerou a zoomem a pak dva frajeři - Jakubowicz a Villena, kteří každou bitku prostříhaj na asi osmdesát šest způsobů a to ani nemluvim o pasivních scénách, které jsou taky nechutně střihlé. Misiorowski absolutně nezvládá režii, film má mázlej a ošklivej audiovizuál a příšerný triky. Jeden z nejhorších Van Dammových filmů. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// WTF? Čekal jsem akční béčko. No a z počátku jsem se i celkem bavil. Ovšem jízda Bratislavou mi příšla jakože mimo. Nevím proč, ale amíkům na jejich území věřím, že můžou mít na každém kroku ozbrojenou armádu. Tedy hlavně když je v okruhu nějaká zašlá akční hvězda. Ale na Slovensku v Bratislavě?. Místo které je pro Brňáka blíže než Praha. Prostě jsem tomu nevěřil ani včerejší den. PO nasednutí do vlaku -> teroristé -> biologická zbraň !!! a k tomu všemu žán kloud vám dám. Prostě trapas, který se vrašil jeden za druhým. Bohužel logika děje, dialogů, chování šla jaksi do hajzlu... Ježíšku zachraň nás. Né, je to škoda, mohl to být slušný akčňák/// Celkem 45%/// ()

koba odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nejde vůbec do hlavy proč se tento film objevil v žebříčku hvězdné pěchoty" filmů.Já jsem to naštěstí nevěděl, protože kdyby jo, tak se na to radši ani nedívám, ale film se mi moc líbil a dokazuje, a je to další příklad že i tyto filmy můžou stát za shlédnutí. Alespoň pro milovníky akčních filmů a především jejich největších hrdinů, jako je právě Van Damme, Sly, Arnold, Seagal, Lundgren a mnoho dalších.90% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama