Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tajná agentka, vir a vlak. To všechno musí zvládnout ranař Jean-Claude Van Damme a jako vždy to zvládá na jedničku. Nějak to ale nezvládly tvůrci. Pro nás středoevropany už přijde směšné vyobrazení Slovenského státu. No, fantazii se meze nekladou. Akční scény na béčkový videofilm ujdou. Ale co ten vlak? Viditelný model vláčků tak špatně nasnímaný, že tomu neuvěří ani divák po pěti frťanech. Inu, zářný příklad, že není každý den posvícení. Našemu hrdinovi tento film v kariéře jen uškodil a myslím, že je to škoda. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ufff, přežili to!!! Po jedenácti letech jsem měl tu možnost vidět tento kousek. No nevím jestli resty co u Van Damma mám, má cenu ještě dohánět, pač toto bylo dosti silný kafíčko. Nefalšovaná parodie Seagalova Přepadení temnýho území. Vlastně nechápu proč se chtěl Jean Claude na Stevena dotahovat podobným bijákem, vždyť natočil daleko lepší béčka. Tento snímek není Van Dammova chyba, on vlastně nic špatně neudělal, ale řejža Bob by se teda měl kurevsky stydět! Film má být akční thriller a měl by se tudíž tvářit i vážně, tak proč ta hudba jak do české "Troškovi" komedie? Krom naprosto směšných, laciných a stupidních triků, zde o zábavu nebylo nouze. Určitě si hodně vyhrál umělec, kterej vytvořil kolejničky pro jeho mašinku a skládal na ně vagónek po vagónku, aby jsme si je užili v plné kráse. Ježiš, to byla prdel! Van Damme na motorce a skáče ze střechy na střechu modílkům mašinek. Bože! Prostě prcina. Ale největší pecka přišla, když hlavní ze skupiny "teroristů" povídá - hledá se ta a ta a pozor... "doprovází jí muž, vysoký, tmavovlasý"... Tak tohle je teprve kurva nářez (když už řekne někdo o Van Dammovi že je vysokej, tak ať táhne opravdu už do prdele!). Do půlky filmu jsem se to snažil tlačit ke třem hvězdám, fakt snažil, fakt moc snažil, ale sorry Džej Sí, tohle nejde... Jak jsi v dokumentu říkal - "natočil jsem i spousty špatných filmů", tak Teror ve vlaku tomu vévodí! Nejhorší film JCVD!!! Půl hvězdy za JC, půl hvězdy za modely vláčků. 15% ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vandamme natocil od roku 2000 spoustu hovadin ale ja sem zvracenej a na tenhle film nedam dopustit me hodnoceni ale berte jako znacne neobjektivni pac jsem vlakofil a totalni fanda pres vsechny vlakovy unosy takze sem zaujatej no vezmeme to pohromade scenar hruza supervirus co nikoho nezabije kameraman a strihac retardi souboje minimalni a k tomu si pridejme jeste komando teroristu sestaveny z tech nejvetsich balkanskych kretenu jaky snad existujou to vsechno beru ale stejne dam za tri zaprvy ta neskutecna stupidita bavi zadruhy nechapu ze nikdo nezmini precizniho Tomase Aranu jako neodolatelne slizkyho kapa teroristu ten mne svym vykonem nadchl opravdu stylovej plesatej parchant kterej strci do kapsy cely zbyvajici osazenstvo filmu a zatreti skok JCVD na motorce ze strechy jedouciho vlaku na druhy to byl teda kousek Seagal hadr jak jsem napsal jsem zvraceny ale mne se tenhle film proste libi ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dost béčkovitý, klasický příběh ve vlaku, který trochu připomene Přepadení 2 : Temné území, ale rovnat se tomu filmu moc nemůže. Akce se mi docela líbila, nějaký ten souboj tak s filmem moc velký problém nemám. Kdyby byl film víc velkolepější a trochu dražší tak zvýším hodnocení. Takhle je to tak na 67 % = *** ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt supr film. Vyvařte asi 40 vesměs podprůměrných akčních blivajzů, angažujte diletantský modelářský kroužek, který prohrábne svou sbírku vláčků a připraví triky pod úrovní němé éry, poproste herce, který zenit překročil o několik světelných let a všechno to nechte zamíchat do příšerného boršče režisérského hotentota. Navrch posypte soundtrackem, za který by se stydělo i amatérské porno, a zejména opatřete střihem, který připomíná epileptický záchvat, nebo prohlídku sbírky fotek po zkonzumování láhve Absinthu. A co vznikne? No přeci film pro TV Prima a večer, kdy vás už omrzela činnost tak filozoficky hluboká, jako je šťourání se v nose. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • V prvních scénách se má film odehrávat ve Vídni, ale záběr, ve kterém je titulkem uvedeno, že se jedná o Vídeň, je ve skutečnosti z italské Florencie. (rakovnik)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)

Reklama

Reklama