Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Než teror ve vlaku jsem zažila teror v obýváku, když jsem se ve stavu zhuleném dokopala k dalšímu filmu z třístovky nejhorších a trapně si myslela, že JCVD dopadne lépe než SS a jeho Patriot. No dobrá dopadl lépe, obojí je neskutečná píčovina kde scénář psal týpek po lobotomii ale na JCVD se přece jen kouká lépe než na otylého Segalosaura. Film se překvapivě odehrává ve vlaku, Žán si do něj jako skoro vždy dosadil svou živoucí spermii KVV, kterej i zde dokazuje že bez fotra by dostal roli max ve zvířecím pornu, ale tak což, rodina se má podporovat. Akční sekrece působí opravdu hutně a být v každé bitce o 200 střihů méně, mohla být dokonalá. Klady filmu jsou např. fakt, že nemá pokračování, netrvá ani hodinu a půl, nezanechá na vás trvalé následky (tik v oku do půlhodiny přešel) a máte eso v rukávu když budete chtít zkurvit náladu někomu, kdo vás požádá ať mu doporučíte film. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Čekat od van Damma dobrej film je jako domluvit se ve Varech česky. Nemožný. Nevím o co tvůrcům téhle blbosti šlo,nejspíš se snažili smíchat Přejezd Kassandra a Přepadení 2,ale z prvého si vzali jen chatrnost mostu a rozšířili ji na úplně všechno,co jen šlo a ze druhého si vzali pár scén a zapomněli na akci. I když Seagal v Přepadení 2 byl místy hodně špatnej,i v těch nejhorších chvílích byl lepší než van Damme.A dál,teroristi bez charizmatu a všichni jako by vypadli z nějaký parodie ze 70. let. A pardon,udělat ze Slovenska takovouhle totalitní zemi,to se jen tak nevidí.Katastrofa ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No, znám i horší filmy s Jean-Claudem. Tenhle film sice není bůhví jaký, ale taková sáhodlouhá odpadovost jakou si zde vysloužil, mě trochu překvapila. Já si nemůžu pomoct, ale mě film bavil a dodíval jsem se bez větších problémů až do konce. Teror ve vlaku je sice béčko jak hrom, ale pár vydařených akcí bychom našli. Nehledě na to, že JCVD ve svém věku toho zvládal ještě docela dost. Na opakovanou projekci tenhle snímek rozhodně není, ale na jeden akční zážitek v pohodě koukatelný. 45% ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Už český název svědčil o nepochybném trháku. SPOILER! Když mi po deseti minutách bylo oznámeno, že ukradený předmět (samotná intro-krádež byla fakt k popukání) byl stvořen slovenskou nacionalistickou skupinou, myslel jsem, že blouzním. A vskutku - honička v Bratislavě! Středoamerická guerilla pochodující po Bratislavě! Bratislavské nádraží! Kulomety na slovensko-rakouských hranicích! Teroristická skupina ve vlaku! Neštovice! Rozklepaná kamera, rozpůlená obrazovka! Jízda po vlaku (vlacích) na motorce! Němečtí NATO důstojníci v dobových 2WW uniformách! Melodrama! Rodina v ohrožení! Efekty ani ne počítačové, ale skutečná TTčka! Záporák v krvi zemřel! Výbuchy padajících dobytčáků (no, slovenské dráhy snad není nutno takto označovat)! Happyend! Tomuhle není možné dát odpad. To je něco tak vtipného, že si to rejža nezaslouží. Ani za ty nejdebilnější dialogy a některé naprosto stupidní role. Ani za (ne)logiku. Tuhle partu vojáčků by si "kurva Casey Ryback" podal s prstem v prdeli. JCVD knee deep in shit. ... 1,5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superlacna kopia Under Siege 2. Film tak mizerny, ze je to neskutocna sranda. Slovenski teroristi, nahanacka v Bratislave natocena v Rumunsku, velkolepe výbuchy TT modelov vlacikov a kopa dalsich neuveritelnych scen. Moje obrovske guilty pleasure. To proste musite vidiet. Edit: Vdaka redabingu s Pomejem som si to po rokoch znova pozrel a tentokrat mi to uz ani nepripadalo vtipne. Imbecilne vystavana zapletka skôr nastve ako pobavi. Vsetky akcne sceny su zostrihane tak zbesilo az su neprehladne podobne ako akcia vo filmoch sucasneho najhorsieho akcneho rezisera Megatona. Ako pokazena ceresnicka na torte tu otravuje svojimi hereckymi kreaciami aj neznesitelny mlady Van Damme. Takze tu jednu hviezdicku nakoniec nechavam vdaka slusnemu poctu akcnych scen. Sice su mizerne zostrihane, obcas maju triky uplne k smiechu, ale oproti sucasnym extremne podfinancovanym filmom Van Damma a spol. su stale relativne velkolepe. 1/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)
  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama