Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (583)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

imf 

všechny recenze uživatele

První dva díly se mi skoro nelíbily (jednička ušla, dvojka byla hrůza hrůzoucí), ale zdá se že ani Zucker mě už nedokáže přesvědčit o tom, že se v dnešní době dá natočit slušná parodie. Televizní vizáž, spousta ohraných vtípků a unavených herců... naštěstí pro nás se Zucker v jistých místech vzepjal a tak je tu dost situací o kterých budete vykládat svým známým. Ale pospíchejte, tyhle fóry nejsou jako z Hot Shots a za pár dní si je nebudete pamatovat. Bohužel :/ ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli si tahle záležitost může říkal movie, ale scary to rozhodně bylo. Bál jsem se, že toto martýrium uměle poslepovaného sledu vtipů, které jsou zřejmě tvořeny podle bestsellorvé příručky pro scénáristy "Jak správně a řachácky po americku parodovat", nikdy neskončí. Ale skončilo, v mém případě už po půl hodině. Naštěstí jsem se přeci jen párkrát (nevýrazně) zasmál, proto *. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Opět dám tohle hodnocení a hned z několika důvodů: Tohle skutečně VTIPNÉ nebylo, absolutně ničemu se nedalo zasmát!! Jsou vtipné kopance marťanů mezi jako pozdrav? Leda tak pro děcka do 15ti let. Je vtipné parodovat dojemnou scénu ze Znamení, kdy Gibson naposled vidí svou ženu? Ne! Spíš dementní a uhozené. Vtipy, který člověk běžně slyší na ulici, no to si snad nemůžou dovolit dát do filmu. Když se ptají malé holky z Kruhu, jestli to myslí vážně a ona: "Ne, dělám si prdel!" Je tohle vtipný? Pamela tomu nasazuje trnovou korunu. Kam se poděl vkus filmařů? ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skery můví tři je nejlepší. Ovšem - jinak žádná sláva. Zatímco dříve se David vyžíval fórky v druhém a třetím plánu a parodoval postupy, klišé a charaktery, dnes vše vypadá jako klon - okopírované scény, exteriéry, kostýmy a dokonce i hudba (!!!) Scéna na pohřbu byla tupá, nejvíc kino bouřilo, když někdo někam spadnul nebo někoho něco praštilo, jemný odkaz na Připoutejte se, prosím! nepochopil nikdo. Klady: blonďatá Anna Faris, blonďatá Pamela Anderson, blonďatá Jenny McCarthy, vybledlý Majkl Džeksn a některé vtipy, které se mi ale téměř po zhlédnutí filmu vykouřily z hlavy. Lidé jsou ze země, emzáci z Uranu a kam se nám sakra odstěhovali tvůrci inteligentních parodií??? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Na začátku pohřbu má Brenda (Regina Hall) zkřivený obličej a zvednuté ruce. Cindy (Anna Faris) jí ruce narovná, ale s obličejem nic neudělá, přestože má Brenda v dalším záběru již obličej normální. (Scelleton)
  • Ve scéně na začátku filmu hází Becca (Pamela Anderson) svou košili na klec papouška, ale hned v následující scéně ji má zase na sobě. (dc125)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama