Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +rozhodně obsazení (potěší Anna Faris, Charlie Sheen, Leslie Neilsen, Anthony Anderson, Simon Cowell a Ja Rule), překvapivě některé scény byly hodně zábavné (parodie na Eminema -ovšem více jich bylo nudných nebo trapných (parodie na Matrix)/// Scary Movie trojka oproti předešlím dílům paroduje Kruh, Znamení, Eminema, Matrix a Majkla Jacksona (určitě jsem si teď na něco nevzpoměl). A je taky více sci-fi. To je asi část, která u mě vyhrává (redakce, Bílí dům). Po hororové stránce se asi moc bát nebudete (což asi byl záměr), jenže smát se asi taky moc nebudete (což asi záměr nebyl). Když to srovnám s předchozím dílem, tak jsem se asi pobavil méně. Přesto bych film neodsuzoval a jelikož takové filmy mám rád (těším se na Scary Movie 4,5, Děsnej doják a Děsnej biják), tak budu k tomuto filmu mírnej. Jednou se dá./// Celkem 65%/// ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete prozkoumat, jak jste si s tím kterým filmovým fanouškem blízcí ve filmovém vkusu a vidění, neporovnávejte tragédie nebo thrillery, protože lidé na celém světě se dojímají nad nebohoučkými sirotečky a umírajícími staříky v podstatě stejně, ale porovnejte komedie, protože národy, kultury a o to víc jednotlivci se smějí úplně odlišným věcem a zatímco jednomu tečou slzy od smíchu na tváři, druhý se rozhořčuje nad trestuhodným znevažováním těch nejposvátnějších ideálů. Nuže i ranné filmy Davida Zuckera, které dokázaly spoustu filmových diváků dovádět do extáze, na mě působily hodně střízlivě a naděloval jsem jim neutrální 3*. Při jeho posledních výtvorech už nepokrytě trpím a s ubíhajícími minutami ve mě vzrůstá pocit zoufalství nad nevkusem, trapností a zabitými příležitostmi ke skvělým fórům. Protože ono by to mohlo i fungovat, kdyby to nebylo tak laciné, odbyté nebo přehnané. Takhle ale dávám velmi nepřesvědčivou 1* a 15 % celkového dojmu. Dalším Zuckerovým pokusům se už raději obloukem vyhnu. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Začátek téhle úsměvné šílenosti byl trochu krkolomný, ale nakonec jsem se dočkal celkem slušné, občas drsnější zábavy v čele s trefně parodovanými Znameními, kultovním Kruhem a třeba 8 mílí, kterou jsem sice neviděl, ale i tak jsem pochopil většinu narážek. Samotný příběh sice nemá hlavu ani patu, ale to už bych chtěl asi moc. Pozitiva z filmu převládají a tak jsem byl ochoten odpustit i několik slabších a někdy i trapných momentů a scének. Nejvíc mě však dostaly exkluzivní a "znepokojující" záběry mimozemšťana - to nemělo chybu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Původně si měl roli otce McFeelyho zopakovat James Woods, ale z neznámých důvodů se tak nestalo a místo něj byl do role jiného faráře obsazen Darrell Hammond (farář Muldoon). (buzzwoody)
  • Na začátku pohřbu má Brenda (Regina Hall) zkřivený obličej a zvednuté ruce. Cindy (Anna Faris) jí ruce narovná, ale s obličejem nic neudělá, přestože má Brenda v dalším záběru již obličej normální. (Scelleton)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama