Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 37 min (Minutáž: 43–59 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Laura Dreyfuss, Luke Kirby, Caroline Aaron, Brian Tarantina, Colby Minifie (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po úspěchu v Gaslightu se negativní dopad zesměšnění Sophie Lennonové projeví naplno a Midgina snaha dostat se na vrchol se stává těžší, než kdy dřív. Úděl komika si vybírá svou daň a Midge cítí potřebu říct rodině pravdu, obzvlášť když její rozhodnutí ovlivňují všechny kolem ní. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už z mého hodnocení je jasné, že mě druhá sezóna oslovila ještě více než první řada. Po celou dobu jsem se hodně dobře bavil, protože Amy Sherman- Palladino napsala výborný scénář, do něhož dosadila postavy, které proti předchozí sérii lehce poladila, a to bylo přesně to pravé, co seriál potřeboval. Postava Midge je sama o sobě výborná, ale Abe Weissman mě v některých chvílích fakt válcoval. Velká spokojenost. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám ráda humor, ráda se bavím, ale když ta legrace plyne přirozeně, u komedií nebo stan-upů se nudím. Na paní Maiselovou bych se asi nešla nikdy podívat. A přesto mě tenhle seriál neskutečně baví. Víc si užívám Miriam v běžném životě, než na jevišti, ale i tam je skvělá. A v druhé sérii mě nejvíc pobavily díly z dovolené. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že druhé řadě trochu uškodil úspěch té první. tvůrci se snažili navýšit počet dílů a rychle tam nacpat toho co nejvíc a výsledkem je, že se tam kříží příliš mnoho děje a motivů, některé zůstanou je nastřelené a zabírají místo humoru, kvalit první řady dosahuje jen tak polovina dílů. Herci jsou ale furt výborní a Tony Shalhoub, který dostal víc prostoru, si suverénně krade každou scénu pro sebe. Stále je to ale výborný seriál. Jestli se zas třetí řada vrátí k 8 dílům, věřím, že bude líp;) ()

lmc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrs. Maisel je zpět. "Palladino feeling" je lepší než kdy dřív, výprava je fantastická, kamera a hudba také a seriál stále nabízí spoustu skvělého humoru. Nemyslel jsem si, že Amy Sherman-Palladino někdy překoná Gilmorky, ale The Marvelous Mrs. Maisel je o stupínek vejš. Druhá série je stejně dobrá, možná i lepší, nežli ta první. Tenhle seriál je radost sledovat, má ohromnou duši a je z něj cítit poctivá filmařina. Pokud jste milovali Gilmorky, budete milovat i Mrs. Maisel a její opravdu zábavné stand-up výstupy. Vřele doporučuji. (viděno ve 2k, zdroj Amazon Prime) ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nikoho neprekvapí, keď poviem, že si o 2. sérii "The Marvelous Mrs. Maisel" myslím viac-menej to isté, čo si myslím o prvej. Vtipné momentky, dobré postavy a má to lepšie a má to slabšie epizódy. Tentokrát má séria o 2 epizódy viac, no nemyslím si, že by som si vybral nejakú epizódu, ktorú by som dokázal nejako vysoko oceniť. Záverečná momentka je podľa mňa veľmi dobrá, má to pár nápadov a aj pár otvorených možností na ďalšiu sériu a je vidieť, že Midge musí občas so svojimi rozhodnutiami a činmi žiť. Pretože nie všetko čo v jednom momente človek potvrdí bude vnímať o pár minút alebo hodín rovnako. Neviem dokopy čo o seriáli viac povedať. Nemám pocit, že som správne publikum a vnímam to ako okey. Ale na druhú stranu, ľudia seriál milujú a očividne im pasuje viac ako mne. Takže to tak aj vnímam. Nie som ideálne publikum. Ale vnímam to ako okey seriál s dobrými momentkami. Hodnotenie: B ()

Galerie (114)

Reklama

Reklama