Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, roztomilá pohádka, která nepokrytě vykrádá Shreka a Princeznu Nevěstu? Ale kdeže... Tohle je neškodná a zcela tuctová televizní pohádka na víkendové ranní vysílání. Pár slušných nápadů zde je, ale humor příliš nefunguje, postavy jsou nesympatické a navíc to vypadá jak lacinější produkce Hallmarku. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith a Shaun Davey: 1. Don't Go Breakin' My Heart - Anne Hathaway and Jesse McCartney ,2. It's Not Just Make Believe - Kari Kimmel ,3. Respect - Kelly Clarkson ,4. Walking On Sunshine - Jump 5 ,5. True To Your Heart - Raven ,6. I Think I Love You - Kaci ,7. You Make Me Feel Like Dancing - Anne Hathaway ,8. Somebody To Love - Anne Hathaway ,9. If You Believe - Andrea Remanda and Bryan Adams ,10. Strange Magic - Darren Hayes ,11. Magic - Stimulator ,12. Once Upon A Broken Heart - Beu Sisters ,13. Score Suite by Sean Devel , ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Úžasná uchylná a kouzelná pohádka, která pobaví a chytne za srdce. Tak trošku pohádka v moderním pojetí, ale dá se na to i tak koukat. Krásně jsem si u Elly odpočinula, nemusela jsem na nic myslet a užívala jsem si tu atmosféru pohádkového městečka. Cover od Queenů v podání Anne Hathaway byl skvělý. Zakletou Ellu jsem viděla již několikrát a vždy se na film ráda podívám, hlavně kvůli úsměvavé Anne. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, očekával jsem průšvih a nakonec se z Elly vyklubala poměrně uvolňující rodinná zábava, která se nesnaží tvářit, že je něčím více, a to je základ úspěchu. Jen to trochu občas připomíná tuctovou teen komedii v pohádkovém hávu. Sympatická a půvabně působí také Anna Hathaway. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dá se Popelka natočit s nápadem? Dá! Jak dokazuje Ella a ostatní osazenstvo filmu: víla kmotřička věčně navátá, princ prchající před svým fanklubem, zlovolný strýc na trůně nebo elf, který chce být právníkem. Pohádka je modernizovaná a vtipná, hraje si s klasickými motivy (střevíček, dýně, půlnoc na plese..) v nečekaných souvislostech a nebojí se zlehka drknout do tématu soužití různých etnik (elfové/židi, obři/afroameričané). Ella, přestože je svázaná nechtěným darem poslušnosti, je přesto šibalská a svéhlavá, a dokáže si najít cestu, jak se pokusit o záchranu nejenom sebe, ale celého království. Skvěle využitý Cary Elwes, který od dob Princezny nevěsty udělal v pohádkovém světě velký skok od jelimanského klaďase po záporáka. Hughovi Dancy se povedlo vytvořit prince, který není jen hezounek, jehož úkolem je trpně políbit nevěstu a pak si ji odvést až na věky, ale je to kluk, kterého některé věci štvou, a který se dokáže prosadit jako plnohodnotný protějšek Popelky. SHRNUTÍ: Každé půlnoční překvapení na plese nemusí zahrnovat ztracený střevíček. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)
  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)

Reklama

Reklama