Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (38)

Wonder Woman (1975) (seriál)

  • Jelikož byla Lynda Carter mluvčí kosmetické společnosti Maybelline, bylo zamítnuto natočení epizody „The Velvet Touch“, ve které se vyskytoval toxický make-up. Ve filmu Catwoman (2004), kterýžto je stejně jako Wonder Woman natočen na motivy komiksů od DC, se shodou okolností objevuje motiv zlotřilé kosmetické korporace a krému s toxickými učinky. (fiLLthe3DD)

Halle Berry

  • Roku 2000 způsobila dopravní nehodu, od které utekla. V roce 2004 ztvárnila postavu Catwoman ve stejnojmeném filmu. Ve snímku Děsnej dupák (2009) najdeme scénu, ve které auto srazí člověka, přičemž z vozidla následně vyběhne žena v kostýmu kočičí ženy. (fiLLthe3DD)

Black Panther (2018)

  • Black Panther byl několikrát mylně označován jako první superhrdinský film s černošskou hlavní postavou. Ve skutečnosti již dříve vzniklo několik filmů, kde hlavní roli ztvárnili herec nebo herečka s tmavou pletí. Jedná se například o trilogii Blade (1998, 2002, 2004), kde se v hlavní roli objevil Wesley Snipes, dále pak film Supertajná zbraň (1997), v němž hrál Shaquille O'Neal nebo částečně parodický snímek Hancock (2008), ve kterém hlavního hrdinu ztvárnil Will Smith (ten se objevil také v ústřední úloze filmu Sebevražedný oddíl – 2016, v tomto případě ale hlavní postavy nejsou považovaní za superhrdiny). Zmínit je také možné filmy jako Spawn (1997), Muž meteor (1993), Blankman (1994), případně i herečku Halle Berry, která si zahrála titulní roli v Catwoman (2004). (Tashi)

Halle Berry

  • Jedna z herečiek s najväčšou úrazovosťou v Hollywoode, Halle Berry sa počas natáčania zranila niekoľkokrát. Zlomila si ruku pri filme Gothika, udrela hlavou o osvetľovaciu plošinu počas natáčania Catwoman, zlomila a znovu si poranila nohu pri Cloud Atlas a rozbila si hlavu o zem počas scény v The Call. Ironicky, Berry mala k smrti najbližšie pri filmovaní Die Another Day … keď sa pri milostnej scéne s Pierceom Brosnanom dusila s figou. (busev)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama