Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Indiana 

všechny recenze uživatele

První díly byly super, ale má to klesající tendenci a Štáfkova one man show se mi okoukala docela rychle a jeho Lavi už je spíš trochu přehrávající karikaturou, než zábavně nosnou postavou. Docela dobře mu přihrává Jakub Prachař, ale má moc málo prostoru. Občas se u toho ještě zasměju, ale každej díl mi přijde slabší než předchozí a nikam se to moc nevyvíjí. Na český poměry slušně zvládnutá, neškodná jednohubka, ale ještě tomu něco chybí, aby z toho byl kult. 60% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Něco jako fotbalovej Zoolander. Škoda (ne)herce v hlavní roli, protože spousta fórků by se dala prodat líp. Pro člověka se zájmem o fotbal to nicméně je zábavný kousek se stopáží "tak akorát". "Rosu? Skleněnýho? Porcelánovýho panáčka? Místo mně???" Problém je, kromě herecky slabého hlavního protagonisty, hlavně to, že se veselé příhody dost rychle vyčerpají. Pak je bohužel vidět, že vlastně není moc o čem točit. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Laviii, řítí se jak lavina, Laviii, genius i dylina." Fotbal to jsou hlavně nagelovaný vlasy, přes který nepronikají žádný zbytečný informace do mozku, pořádná kalba, Camarro, soulože a vlastní značka spodního prádla. Vždycky to tak nebylo, ale doba se mění. Kvalita kopání do míče už není tak důležitá a ve všem ostatním je prochlastanej talent Lavi světová špička. Mě zkrátka tato fotbalová parodie baví a s ústředním idiotem nechci být spojován, focen a ani přichycen při souloži s Barcou nebo Realem. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Deadpoole, střes se. Máš tady konkurenci! Český antihrdina Bench zasahuje, aby svou demencí a stupiditou dobyl nejedno dívčí a nebo divákovo srdce. Problémem je to, že Obkokot nebo jak se jmenujou, dělají stejný fuck up jako udělali další americká studia u dalších seriálů. Vydáme pět dílů, pak dalších pět, pak třeba tři, a pak ten poslední. S měsíčními intervaly. Geniální. A debilní. Já sám o sobě mám velice barevný smysl pro humor. Ale hold nemám asi přímo ten smysl pro humor v tomto ohledu. Navíc se ve fotbale už pár let neorinetuju. Ale jsem rád, že Štáfek dělá i něco jinýho než Die Straße. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Český internetový fenomén dostává své pověsti, ale bohužel jenom v první polovině epizod, ve které jde o opravdu svižnou a odvážnou sportovní satiru, která si nebere servítky a skvěle baví. Po přeobsazení jedné z kličových jde ale energie a kvalita do kopru a druhá polovina první série jede již na půl plynu a je pouze odrazem předchozích geniálních dílů. I přes slabší epizody jde ale na naše poměry o netradiční a zajímavý projekt, který má povedené epizody tak silné, že zlidověly a staly se fenoménem, což je obdivuhodné. Snad podobných dílů ještě pár přibyde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Původně byl scénář psán pro Bohemku. Lavického (Jakub Štáfek) měli vyhodit ze Sparty a on měl přestoupit do Bohemky, kdy majitele klubu měl hrát Ivan Trojan. (MessiM)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama