Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (344)

angel74 

všechny recenze uživatele

Předně bych chtěla poznamenat, že fotbal mám celkem ráda, negativně zaujatá tedy rozhodně nejsem. Tvůrci nezapřou dobrou znalost prostředí, z něhož si oprávněně střílejí. Bohužel, to je asi tak jediné pozitivum, co mě napadá. Nesedí mi přílišná vulgarita, která čiší téměř z každého druhého záběru, o té verbální se radši ani nebudu zmiňovat. Opravdu vtipné situace bych spočítala na prstech jedné ruky. Sorry jako. (40%) ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...Peníze, chlast, drogy, děvky... co to je?'' ,,Vlk z Wall St...'' ,,NE! Je to Vyšehrad!'' Smál jsem se, a jak! Jediná škoda je, že to má dohromady nějakých 80 minut, takže jsem to skouknul během večera a nejspíš se mi to rychle vypaří z hlavy.  Skvělá komedie s geniálními vtipy, které však bohužel přejdou od slov k činům a... no, že by to vyloženě potřebovali. Některý jsou totiž dost nechutný, no... no asi tak. Jinak Štafek hraje skvě le, postava Laviho je skvělá. Docela netipický film (teda vlastně seriál) na české poměry.  No... já k tomu nemám co říct. Prostě tohle je neuvěřitelná slátanina, co si dle mě zaslouží 7,5-8/10      (a těším se na film:) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Že by Barsíčka?“ – „Je to daleko blíž!“ Domovská Sparta už nehodlala přivírat oči. Někdejší fotbalová hvězda Julius „Lavi“ Lavický dojel na své špatné návyky a nezdravou životosprávu, možná pomýšlel na Real, ale FC Slavoj Vyšehrad je pravdou. Navíc „skleněný Rosa dostal jeho legendary ten“. Štáfkova sebevzhlíživá guma je dokonalá, tam nasadí individuál, tu zase se snaží utéct dvěma policajtům, jindy jeho přípravu zhatí zásadní pleťová katastrofa, pak se doptává, zda má trenér Jarolím jeho číslo. Pánové Jakub Prachař nebo Ondřej Pavelka nabízejí zjevné herecké potěšení, celkově to má spád, ale po pár dílech se to tak nějak okouká a divák očekává, že bizarní gagy doplní i něco navíc. Nestane se. Po zbytek série tak narážíme na to, že pokud nepůjdeme „hlouběji“ a s dílčími pointami, fungovat už to nebude. „Tenhle frajer píchá všechno, co vrhá stín!“ ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* vysokým hodnocením jsem byl nalákán na tento streamový seriál a i když obsahově jde o tupou až občas přisprostlou srandu a zesměšňování dění kolem současného fotbalu, tak jsem se docela bavil až se za to trošku stydím. Jeho plusem jsou krátké epizodky, takže celý seriál máte do 80minut zkouknutý. Kvalitou je však nevyrovnaný, ale své diváky si evidentně najde a věřím, že s určitým nadhledem může potěšit i filmové fajnšmekry, kteří si k němu můžou odběhnout a odpočinout po sledování kvalitní dramatické produkce ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

První tři díly jsou zlato. Pak to ještě ujde, ale po odchodu Prachaře (který si tak stačil zachovat důstojnost) se tvůrcům podaří doslova husarský kousek, a to, že všechny ty skvěle načrtnuté postavy během dvou dílů totálně znemožní (ponížený trenér, z Laviho udělají ještě většího dementa, než byste čekali) a kouzlo je pryč. Tam, kde to kdysi báječně oscilovalo na hraně, to jde v šestém a v sedmém díle totálně přes čáru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Hráče Vyšehradu představují skuteční fotbalisté Slavoje Vyšehrad. (griph)
  • Epizoda je inspirována kauzou odchodu fotbalisty Tomáše Řepky ze Sparty Praha, při kterém údajně ukradl klubovou kasu s příspěvky od hráčů. Sám Tomáš Řepka si zde střihl povedené cameo. (NiWi)
  • Seriál se stal tak populárním, že už existuje i vlastní Laviho kolekce oblečení – JL10. (griph)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama