Reklama

Reklama

Mušketýr

  • Česko Ve službách krále (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když mu bylo 14 let, jeho rodiče zabila královská Garda v čele s krutým Febrem. Teď je připraven pomstít smrt svých rodičů, bránit čest francouzské královny a třeba dát i život pro svou krásnou Francescu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proboha, už žádné další zpracování Tří mušketýrů! Nemám páru, kolik verzí už existuje, ale kvalita jde s dobou dolů. Film není vyloženě špatný, ale aby se netočilo stále totéž, je Mušketýr pojatý opět trochu jinak a podle mě už nemá co nabídnout. Zaujaly mě akorát tak souboje a pak asi nejhezčí ze všech představitelek Constance (ačkoliv tady jí pojmenovali jinak), nějakou dobu jsem si lámal hlavu, kdo ji hraje, než mi docvakla Mena Suvari. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nudná blbústka o mušketýrech, stokrát ohrané téma. Mění se jen herci a kvalita kostýmů a výprava. Musím smutně konstatovat, že Tim Roth se tu vůbec neměl vyskytnout a to samé platí o Catherine Deneuve ... Co bylo slušné byly šermířské souboje, třeba ty na voze s královnou byly celkem zajímavé a opravdu nechápu ty držkopády na zem. Podle mně normální člověk by zemřel jen kdyby spadl na záda na zem z té výšky střechy a to stojícího vozu... Nepřátelé z vozu za plné rychlosti lítali jak kuželky, to smekám! Jiak ale nuda, herci nesympatičtí... Zlatá Angelika ! Dávám za dvě muškety .. * * ()

Reklama

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Dumas se nepáral s historií, Hyams se nepárá s Dumasem. Ze Tří mušketýrů zůstala vlastně jen jména postav, najít v ději víc než velmi volnou inspiraci je téměř nemožné – a mně je tenhle přístup milejší než nějaký další bezpohlavní přepis a’la Stephen Herek. Kromě bojových scén, které se už zasloužené pochvaly dočkaly, stojí za zmínku i kamera – takhle pěkné práce se šerosvitem je až škoda. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $27,073,640Tržby Celosvetovo $34,585,771 ║ Celé to je maximálne odpackané, hľadať na tomto filme niečo čo by tu bolo zvládnuté sa proste nedá, lebo rad radom tu je všetko zlé, od kamery, cez strih, casting, súboje, ... vyznie to ako lacná televízna fraška a nie ako dobrodružný kinofilm. /5%/ ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tři mušketýři ve stylu Jackieho Chana? Inu Proč ne - pokud se to umí a je to originální. Což bohužel není tento případ! Hyams se pokusil znovu oživit legendu a trochu ji zmodernizovat. Výsledkem je divná historicko-akčně-romantická slátanina, co je tak trochu vším a vlastně ničím. To je první hlavní zádrhel Mušketýra! Tím druhým jsou samotní herci! Obsadit do tohoto typu filmu T. Rotha, J. Chamberse, M. Suvari je asi jako psychologické komorní drama s Van Dammem! Jasným důkazem budiž finální souboj, kde délka jednoho záběru nepřesahuje 3 sekundy a přítomnost dablérů je více než zřejmá... a to mě osobně celkem dost vadí! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (11)

  • Počas natáčania v Gaskoňsku Hyams, Diamant, Chambers a Castaldi navštívili ceremóniu v Cathédrale Saint-Pierre de Condom, kde boli menovaní čestnými "mušketiermi", aj keď to nebola vojenská funkcia, ale skôr hostina organizovaná kultúrnym združením len voľne súvisiacim s pôvodnými mušketiermi. (Arsenal83)
  • Film je rozsiahlou reimagináciou Dumasovej tvorby, ktorá znižuje dôraz na politické machinácie v prospech zápletky pomsty typickej pre moderné akčné filmy. (Arsenal83)
  • Napriek záujmu miestneho obyvateľstva sa títo ako komparzisti nezúčastnili, pretože castingoví agenti pri hľadaní roľníckych rodín potrebovali drsné črty tváre, čo podľa ich vyjadrenia týmto obyvateľom chýbalo a vyzerali príliš mestsky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama