Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché téma a přitom tak hodně zavrhované. Theron za mě naprosto úžasně vysílená, unavená, zpruzená a totálně vyšťavená, kdy už vážně neví co má dělat dříve. Ve chvíli, kdy mi byla odhalena hlavní informace v nemocnici - musela jsem si to stopnout a všechno jsem si promyslela, představila a zapadlo mi to do sebe..wau :) :) Za mě bravo - a víc takových "jednoduchých" věcí ze života :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděla, co od toho mám čekat. Na Charlize Theron v hlavní roli jsem se docela těšila, i když zrovna nepatří mezi mé oblíbené herečky, bohužel spíše mezi ty neoblíbené, ale tady mi tolik nevadila. Profil ženy v domácnosti, která se psychicky hroutí z každého dne ztrávený s dětmi, se kterými je 24h denně. To se mi líbilo, trošku to ukázalo, co všechno ženy dávají do výchovy a starání se o děti a zároveň chtějí před manželem vypadat, že je vše ok a vše zvládají, i když opak je pravdou. Noční chůva mě trošku zmátla, nevěděla jsem co očekávat a některé scény mě až šokovaly, konec vše vysvětlí, ale to se mi vůbec nelíbilo. Nechápala jsem tu náhlou psychickou poruchu, kdy si Charlize představovala samu sebe v mladí, bylo to zvláštní. Je pravda, že film to alespoň trochu oživilo, ale mě to tam prostě nesedlo. Je to film, na který se již znovu nikdy nepodívám, protože mě nezaujal natolik jako jiná dramata. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Reitman na jiné téma, přesto úplně stejně, opět nadprůměrně, ale nikoliv dokonale. Kdo je pravidelným divákem Reitmanových filmů, tomu tato věta musí jako recenze stačit, aby si udělal obrázek. Pro ostatní se jedná o slušně zvládnuté drama ( v popisu filmu je komedie ? ) se sympatickou Charlize, která je prostě pěkná, i když je obtloustlá. Film si prožijete o to více, pokud máte doma také to malé štěstí, které Vás nenechá spát. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman je stejně, ne-li i více, talentovaný režisér jako jeho otec z Komárna. Očividně mu nejdou pouze jen chytré komedie, ale i něžná a příjemná dramata, což mi dokázal právě tímhle snímkem, ve kterém pořád stejně krásná Charlize Theron hraje unavenou matku dvou dětí, přičemž třetí je už za rohem. Teprve až příchod nezvykle mladé a zajímavé chůvy nabije sympatickou matku nezvykle pozitivní energií, která se odrazí i k lidem kolem ní. I přes pár hlušších míst je Tully velice hezkým a příjemným filmem. Skvělý scénář, charaktery, plus práce s hudbou... Reitman prostě umí dělat filmy. Průměrné 4* ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Drtivú väčšinu filmu vlastne netušíte, čo Vám chce Tully povedať. Má to byť drama o ťažkom živote matiek? Má to byť návod, ako málo stačí, aby bol život pohodový? Či ukázka toho, ako málo stačí, aby sa život zmenil v súkromné peklo? Mne Tully dala dosť málo. Charlize super, ale to nič nemení na tom, že sa príbeh a pointa vytratia z hlavy rýchlejšie ako chuť Hubba Bubba. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)

Reklama

Reklama