Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (107)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Ano, ženy to mají před, v průběhu a po porodu velice těžké a někdy jsou na vše samy. Ale to je vše, co se chtělo filmem říci? Pokud ano, tak je to velice málo a místo filmu stačil dvacetiminutový dokument. Charlize Theron a ostatní herci jsou skvělí a je to vlastně jeden z mála důvodů, proč nakonec dávám dvě hvězdy. Za mě jinak naprosto nevýrazný a nic neříkající film, který de facto načne nějakou (?) zápletku, kterou stejně nedokončí. Posledních pár minut je zmatečných, jakoby to tvůrci radši rychle chtěli ukončit, protože věděli, že to je průser. No, toto už víckrát ne. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Taky absolutně nechápu zařazení filmu do kategorie komedie, já se tedy nezasmála ani jednou. Jedná se spíš o velmi slušné drama s poměrně překvapivým koncem, který by mě tedy absolutně nenapadl. Nicméně velmi příjemné překvapení tohoto roku a Charlize Theron předvedla vážně skvělý výkon. Navíc sympaticky krátká stopáž, určitě doporučuji všem matkám. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek. Charlize předvedla skvělý výkon. Jsem stále lehce rozpačitá z toho konce. Nevím zda-li by si to s jiným koncem nezasloužilo další hvězdu. Ale rozhodně je to film, který se mnou nějakou dobu zůstane. Netuším, proč to má nálepku komedie. Je to drama všech dramat. Jako komedie to opravdu nefunguje ani trochu. Jako drama je to ovšem působivé. A dost realistické. Za mě 4* a jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Materstvi se vsim zlym i dobrym, tak realisticky jako snad nikdy predtim. To vse by sice bylo dobre, ale prave ponekud magictejsi posledni dejstvi a zaver to u me, narozdil od kolegu, vyrazne povysuji a davaji tomu vetsi smysl. A predevsim dve vyborne strihove montaze: cerstva poporodni a brooklynska anabaze za doprovodu Cyndi Lauper. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak praví italské přísloví: „Do žen a do melounů nevidíš“… Jen Jason Reitman, jako jeden z mála tam dokázal nahlédnout. … Úděl žen. Je to právě ten neustálý boj a vždy převažuje.. to co musíme, před tím.. co bychom chtěly. Volbu máme, ale je naší přirozeností tyto touhy a přání potlačit a být tady především pro druhé. To nám dělá radost, to nás naplňuje. Tak to bylo, je a bude. Vím o čem píšu, dočetla jsem Horalku a Alberto Moravia je taky jedním z těch vyvolených. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)

Reklama

Reklama