Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher je tak nesnesitelný, že se divím hlavní hrdince v podání Brittany Murphy, že po něm ten popelník nehodila hned v úvodu, což by podstatně snížilo stopáž filmu a zároveň by se zvýšila pravděpodobnost, že pokud by se Ashton totiž nacházel po celou dobu v agónii, možná by film dopadl líp. Hvězdička je za fotogenické Benátky. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa dala len príroda, ale na to sú dokumenty, takže som vypla v polovici.Na druhý deň som nedobrovoľne dopozerala druhú na návšteve /nemôžem menovať dotyčných, pretože sa im to páčilo/.Ale malo to význam-viem,že bod dávam oprávnene, štáb sa nenamáhal zbytočne,film si divákov našiel a ja s čistým svedomím môžem napísať, že to bolo strašne trápne, nevtipné, zle zahrané, a nebudem sa báť použiť slovo - primitívne. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorum. 1) Ano, toto může být cesta ke spasení pro ty chudé duchem, kterým je blaze při sledování filmů jako je "Just Married". 2) 35letý hezký a komerčně úspěšný režisér Shawn Levy dal prostor 25letému Ashtonu Kutcherovi. Ještě je tam 29letý zpěvák a herec Christian Kane (Peter) s krásnými smyslnými rty a tím jsem vyčerpal důvody, proč se na film podívat. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Romantické komedie nedokážou z 99% svým dějem překvapit, je to pokaždé o tom samém. Když už mám na nich něco hodnotit, tak je to míra zábavy, kterou si při jejich sledování užiju a jak je mi sympatická hlavní herecká dvojice. Zde bylo obojí splněno velmi nadstandartně, tak nevidím důvod, proč Líbánky zatracovat... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)

Reklama

Reklama