Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

JCVD v roli hasiče Darrena McCorda, který podává srdceryvný výkon na ledě v dresu pittsburghské legendy Toma Barrassa? Dává to smysl? Ani ne, ale o to mi nejde. Mne zkrátka musí uspokojit akční film z hokejového prostředí, v němž hrdina při své béčkové misi ohromuje kopacími technikami ve výstroji hokejového brankáře. Taková sranda se nevidí každý den. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dosť podhodnotený film. Na druhu stranu to nie je ani žiadny zázrak, ale štandard Van Dammeoviek to splňa. Príbeh je v podstate taký Die Hard len na štadióne NHL. Žán klod si tu zahrá s Jágrom, či Francisom na par minút o Stanley Cup, vychytá pre Pittsburgh dôležitý nájazd, medzi tým zneškodní bomby a ešte aj natrhne všetkým teroristom riť. Nič viac nič menej, jednohubka. 60% - 3* ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

2,5*/5...Jednu * musím pridať za krásnu a emotívnu scénu v ktorej sa mi slzy tlačili do očí - keď hasič Jean- Claude v rozhodujúcom zápase o Stanley Cup nastúpi ako brankár na jeden samostatný nájazd a samozrejme ho chytí, pričom ostatní sa tešia ako malé deti..Dojemné!!! Inak pekná béčková sračka samozrejme ... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Náhlá smrt je pro mě jeden z nejlepších Van Dammových filmů. Neotřelé prostředí, slušná zápletka, odtikávající čas, dobré souboje, z nichž je cítit pot a krev, napětí a v jednom záběru dle komentátora i Jágr zuřivě bojující o puk, to jsou důvody, proč jsem si tento počin v dobách dětství milerád zopakoval. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má výborný příběh, uzavřený prostor trochu připomene smrtonosnou past, ale jen trochu. Akčnách scén je zde dost, nejsou nějak velké, spíš jde o zajímavé souboje. Akce mohlo být víc, ale nevadí. 1/3 filmu je zajímavá, hezký slušný rozjezd. 2/3 filmu má menší tempo, ikdyž je zde dost soubojů. Zato 3/3 je asi nejlepší - hromada akce, velké napětí. Hudba slušná. Záporák byl též výborný, především zazářil JCVD. Škoda, že film neměl lepší spracování a dořešenost, kdy teroristé hrozili velkou hrozbou, přišlo mi to nevýrazné a ani nebyla cítit atmosféra v tomhle případě. Ale nevadí, stejně je to stará dobrá klasika, která nikdy neomrzí. Proto hodnotím na 80% = **** ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu se poprvé objevil Iceburgh, oficiální maskot týmu Penguins. (Honzulik)
  • Luc Robitaille si ve filmu zahrál sám sebe. Hráč se zapsal do historie jako nejproduktivnější levé křídlo v historii NHL a v roce 2009 byl uveden do hokejové síně slávy v Torontu. (Luky-7)
  • Honorář pro Van Damma činil 5 milionů dolarů.Film vydělal 29 milionů dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama