Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento film som v čase jeho uvedenia na video veľmi chcel. Všade som ho zháňal, no bez úspechu. Mal som tri dobré dôvody, prečo som si myslel, že to bude najlepší film môjho života: 1. Film je zo športového prostredia a také filmy sa mi vždy páčili, 2. Hrá v ňom vtedy môj najobľúbenejší herec (Van Damme), 3. hral v ňom požiarnika, čo mi v tom čase bolo veľmi veľmi blízke. Teraz, 8 rokov neskôr, som veľmi rád, že som si to nekúpil. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Prosím, potrebuje lekára." – BENG – „Už ho nepotrebuje." V roku, keď kinám kraľovala tretia Smrtonosná pasca si x-tú variáciu tejto série natočil aj JCVD. Nevravím, že to bolo úplné zlé, ale ani, že to bolo dobré. Ale skôr to bolo zlé. Nie však o tom som chcel. Brať Sudden Death vážne by bola (vážna) chyba. Jean-Claude dáva dobré hlášky (i keď momentálne si na žiadnu z nich neviem spomenúť) a Powers Boothe si svojho zloducha naplno užíva. Akcia (hlavne bitky) stojí za hovno, ale... jednak od Hyamsa zázraky nečakám a jednak som sa aj napriek tomu celkom zabavil, takže s prehľadom pálim za dve :-) 35 % ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Van Dammeovky mám rád, ale tohle byla nehorázná nuda. Scénář plnej blbostí, režie bez jakéhokoli nápadu, děti na zabití a Van Damme si ani moc nezakopal. . . Z odpadu Náhlou smrt zachraňuje bitka s tučnáčicí - to jsem se fakt bavil :-) A taky ty záběry z opravdového zápasu - btw všimli jste si Jardy Jágra? Já jo :-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Peter Hyams sa pri natáčaní Timecopa skamarátil so Jeanom Claudom a spoločne sa dohodli, že ich už nebaví točiť filmy pre kiná, je to veľký tlak, a tak že si ďalším spoločným projektom zničia kariéru. Obidvom tlieskam, podarilo sa to na jednotku! Jeden vydarený fór v kabíne, keď sa politik pýta, koho budú hokejisti voliť, odpovedia, že nikoho, lebo sú Kanaďania. Dnes by tam boli samí Rusi. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Náhlá smrt je pro mě jeden z nejlepších Van Dammových filmů. Neotřelé prostředí, slušná zápletka, odtikávající čas, dobré souboje, z nichž je cítit pot a krev, napětí a v jednom záběru dle komentátora i Jágr zuřivě bojující o puk, to jsou důvody, proč jsem si tento počin v dobách dětství milerád zopakoval. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Jean Claude Van Damme začal během natáčení filmu užívat kokain. [Zdroj: Metro] (hippyman)
  • Hráč s číslem 68, které nosí na dresu Jaromír Jágr, byl na ledě u tří inkasovaných gólů Pittsburghu a u žádného vstřeleného. (Untouchabl)
  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)

Reklama

Reklama