Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (111)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Velký plus za herečku z jedničky a tím pádem i volný pokračování. Asi by bylo zvláštní, kdyby se jí stalo něco podobnýho znovu, tak to pojali formou pomoci v nesnázích. A to celkem sympatickým způsobem, protože to mělo hlavu a patu. Alespoň mi to tak v průběhu přišlo. Pomsty relativně nepříjemně na úrovni, samozřejmě s čím kdo zachází... A nakonec aby toho nebylo málo tak vytasili zvrat, kterej možná málokdo čekal. Já vlastně ani teď nevím, jak to všechno bylo. Ale za mě o třídu lepší než dvojka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKTEŘÍ LIDI SI ŠPINAVOST ZASLOUŽÍ. A NĚKTEŘÍ LIDI NEJSOU DOST SILNÍ, ABY JI PROVEDLI…“ /// Tak na Sarah Butler mi nevadí. To už je mnohem horší ta čekačka na rozjezd. Kikiny spolu plkaj vo údech – jako proč? Slibný momenty vymáznou ty snový fantasie, který by fungovali v péčku, ale tady mě nějak nerajcujou. Spíš mi lezou na nervy, včetně některejch lidí (v tom filmu). Hra na Zorra ujde, ale jinak je to celkem vo ničem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje nejmilejší pohádka je ta o dravci a o kořisti. 2.) Přemejšlím vo pomstě… 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel už je tato série trochu vytěžená a není moc co vymýšlet. Jennifer ( Angela) se snaží vzpamatovat z onoho hrůzného zážitku a proto začne chodit na setkání znásilněných žen. Tam se seznámí s Marlou, která ji dodá odvahu a odhodlání se postavit nepříjemným mužům a utlačovatelům. To se ale bohužel brzo zvrhne a věci naberou rychlý spád. Pak už jen probíhá vraždění a mučení, ze kterého se Angele daří snadno vykrucovat. Konec je celkem překvapivý. "Ne všichni chlapi se ti snaží dostat do kalhotek." ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly měly alespoň nějakou atmosféru a dějovou konstrukci, i když triviální. Třetí flusanec na hrob je nuda, kterou podporuje šílenství hlavní postavy. Prakticky tu není vůbec nic z toho, co divák očekává. Krev, napětí, nějaká ta humusárna, prostě nic. Jen ujetá černovlasá pinda, která by si zasloužila přefiknout ještě jednou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najslabší diel zo všetkých. Dve mordovačky neboli zlé, no všetko ubíjal ten ničotný príbeh, ktorý ma totálne otrávil - žiadne napätie, žiadne zaujímavé momenty... len dve kravy, pričom tá jedna sa v spánku asi naučila bojové umenie či čo, tá posledná scéna bola teda riadne uletená. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • To, co často prožívá hlavní postava (představy vražd), je označováno jako denní snění, což je psychologický termín popisující představy a fantazie ve bdělém stavu v reálném prostředí a čase. (TwilightAC)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama