Reklama

Reklama

Kukuřičné děti: Přízrak města

  • Česko Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě (více)
Trailer

Obsahy(1)

Temné vize Stephena Kinga v nejbrutálnějším díle celé série! Eli a Joshua Porterovi, pocházející z Gatlinu, mají krušné dětství. Po smrti svého otce jsou nuceni přesídlit do Chicaga k adoptivním rodičům. Zatímco starší Joshua se poměrně rychle začlení do víru velkoměsta, mladší Eli nezapomíná na své Gatlinské kořeny a začíná ovlivňovat městské děti. V opuštěném skladišti pěstuje kukuřici a připravuje se na návrat démona. Jediný, kdo má dostatek vědomostí a sil na zastavení Eliho řádění, je jeho starší bratr. Odváží se však riskovat smrt svého sourozence? (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Terva 

všechny recenze uživatele

Červená kosa, která seče úvodní titulky, je docela zajímavý nápad. Úvodní scéna, jak seče kukuřici, už je předzvěstí toho, že to bude blbost. Dost lidí se nechá zlákat nápisem : Based upon The short story - Children of The Corn - by Stephen King. Jenže tento děj se přesune do města a tím se všechno pohřbí. Jako fanda Stephena Kinga, říkám škoda. Tvůrci si prostě vzali jen název. Pro toho, kdo čte mezi řádky.... CITÁT : Dovolali jste se na tísňovou linku Chikágského policejního oddělení. Zůstaňte prosím u telefonu a vyčkejte příchodu SOUDNÉHO DNE, kdy nevěřící budou navždy zatraceni !!! Oživlá Panna Marie byla Boží. Škoda, že tento záběr nebyl delší. To samé platí o tom strašákovi....ó kurva, můj Bože !!! Jsem ten, kdo čte mezi řádky, nebylo to nic extra, ale mohlo to být horší. Nechť sklizeň započne....Ježíší Corne. Finální scéna z MonsterCornem už byla spíše k smíchu, než k úleku. I když těch špatných triků se člověk musí bát. Až do této doby jsem chtěl dát filmu tři hvězdy, finále to však srazilo na dvě. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Treti dil, Mestske zne, se nastesti nevydal cestou primeho pokracovani, ale snazi se myslenku Kukuricnych deti rozvinout. A z casti se mu to dokonce dari. Presun prostredi, z venkova americkeho stredozapadu do mesta, filmu rozhodne prospel. Ne uz tak odlisne pojeti zla, ktere je reprezentovano chlapcem-demonem, transformujiciho v obrovskou obludu a v legracnim a notne krvavem finale vrazdiciho hafo teenageru. Zajimavou postavou je i jeho predstavitel, american ceskeho puvodu Daniel Cerny, ktery u nas loni natocil pry kvalitni kratas "Noci smutku". Reziser James Hickox dal ve filmu mini rolicku i svemu slavnejsimu kratrovi Tonymu a tehdy debutujici Charlize Theron. Mela zustat u horroru, skoda ji. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Přivedu si domů dvě děti a nechci, aby něco rozbily, proto jim dám na stolek v pokoji nějakou cennou skleněnou věc - aneb do třetice všeho stupidního. Zatímco kněz se brání vrháním bible, malý spratek k sobě jedním pofidérním proslovem v kostele přiváže veškerou omladinu a pěstuje si za barákem kukuřici. Fotr se místo truchlení nad svou ženou, která zemřela přirozenou smrtí nabodnutím se na trubku, věnuje radši chlastání a rovněž pěstování kukuřice. Spratek nechce dát pokoj, nakonec ale dostane po držce knížkou a srpem, načež z hlíny vyleze veliké nafukovací monstrum a chce pozřít všechno kolem. Hodný bráška spratka si rozvazuje spoutané ruce srpem, který uchopil nohama. Blablabla. Sem tam někomu z pusy vylézají brouci a jiným zase blbé řeči. Logika umřela, v rakvi zetlela a i kdyby přežila, při souboji s tímhle filmem by utrpěla těžký debakl. Nějaká perverzní touha mě však přesvědčuje ke sledování dalších dílů. Je to způsobeno pravděpodobně tou úchvatnou gradací idiocie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o dvoch nevlastných bratov,ktorí sa presťahujú do Chicaga. Joshua je normálny chalan ale Eli je autoritatívny chrapúň a má niečo diabolské za lubom.Eli mi bol nesympatický hneď od začiatku,taký mladý sráč.Atmosféru to malo asi len keď hľadali tu knihu,ale inač nič moc.No chcel som dat 3* ale ako na moje nešťastie prišla na scénu ta naj.naj.naj.debilnejších a najnedokonalejších akože oblúd,rázom tam bola jedna hviezda.Lepšie triky som videl asi aj v Bambuľke. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia, Josh a Eli prichádzajú k svojim adoptívnym rodičom do Chicaga, kde majú začať nový život. Starší Joshua sa v novom prostredí aj v škole rýchlo adaptuje, zatiaľčo mladší Elias ostáva verný tradícii a prostrediu v ktorom bol vychovaný, ku ktorému neodmysliteľne patrí kukurica. A tak si v blízkej továrni rozhodne vypestovať vlastné kukuričné pole. To čo následuje je viac menej podobné predchádzajúcim dielom s dvomi obrovskými rozdielmi. Daniel Cerny je jednoznačne najlepším predstaviteľom dieťaťa, ktoré ostatné deti ovplyvnené kultom "toho,ktorý chodí medzi riadkami" počúvajú. Od milého šibala snažiaceho sa urobiť dojom na novú rodinu až po zanieteného kazateľa je jeho herecký výkon vzhľadom k jeho veku neuveriteľný. Druhým rozdielom je to, že vo filme sa poprvýkrát zhmotní "ten, ktorý kráča medzi riadkami" v primeraných efektoch tej doby a Kingovskom štýle a kedže zvyšok deja sa nesia v zaužívanej tradícii je tretie pokračovanie kukuričnej série tým najlepším. 85% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Kukuričná biblia je v skutočnosti kniha Stephena Kinga "Nočná zmena" (Night Shift) so zamenenou tvrdou väzbou. (beso74)

Reklama

Reklama