Reklama

Reklama

Moby & The Void Pacific Choir - Are You Lost in the World Like Me?

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2016, 3 min

Režie:

Steve Cutts

Hudba:

Moby

Hrají:

Moby
(další profese)

Recenze (7)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* tak výjimečně hodnotím a komentuju videoklip, ale tu není zase tak podstatná hudba, když je animátorem Steve Cutts, takže jde zase o sociálně kritický kraťas. Možná se ale díky videoklipu dostává do většího povědomí konzumní společnosti. Kdo zná jeho ostatní dílka, tak nepřekvapí a možná i otevře oči. Pustit si ho můžete třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

whack 

všechny recenze uživatele

Nie je pokrytectvo, ak komerčná kapela kritizuje konzumerizmus. Nie je pokrytectvo, ak tento klip práve pozeráš na mobile. Nie je to agitka o návrate na stromy. Je to o totálnej apatii dnešných ľudí voči okolitému dianiu, ktorá neprináša vôbec svetlé vyhliadky do budúcnosti. Nie si stratený/á v tomto svete tak, ako ja? ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Děsivě upřímný animovaný videoklip o současném stavu společnosti. Na několika málo minutách dostanete naservírovány snad všechny současné společenské nešvary, až se jeden zastydí. Myslím, že se v tom najde úplně každý... ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Zrkadlo dnešného sveta. Ľudia sú zaslepení technológiou a kašlú na okolie a na priateľov. Každý sa tu nájde. Zaujímavé spracovanie na štýl temnej grotesky z 30. rokov 20. storočia s hudbou od Mobyho. Treba však filtrovať všetko. ()

Dedincan 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Cuttsovina zobrazujúca zopár neduhov aktuálnej spoločnosti, tentoraz v pozadí s príjemnou Mobyho skladbou. ()

Reklama

Reklama