Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Takú pí*ovinu som už dávno nevidel. Len tak tak, že som to dopozeral, spotreboval som pri riadnu dávku trpezlivosti. Tupý príbeh, tupé postavy a tupé obete, ktoré si pekne v poradí prišli na jatky. Až ma z toho zub rozbolel. Výsmech žánru horor. Okrem jednej či dvoch netradičných odstránení nieje na tom nič zaujímavé. Tvorcovia Hostelu, tak čo čakať?! Aj Englunda som videl hrať lepšie ... 20% ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

35% Neberu film těm, kterým se zamlouvá tento typ "amatérského humorného hororu". Nechybí zde zvrácené, úchylné chování postav (zoofilní chlapec, sexy kozaté sestřenice apod.), brutální zabíjení (např. zvon), vše z dávkou humoru (černého humoru). Pro mě bohužel mix, který mi nesedí, ke všemu podané s přespříliš stupidním dějem a dialogy. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi kurevsky líbilo! Začátek se tváří jako teenagerská komedie, ale naštěstí se to hodně rychle "zvhne" do prvotřídního béčkového masakru. A vůbec...zapasovat partu mládenců a sexbomb do prostředí staré jižanské vesnice, obydlené navíc bandou šílených exotů, co hodně ale opravdu hodně nesnáší seveřany je výborný nápad. Smrti jednotlivých "účastníků zájezdu" jsou jaksetapří originální a brutální až běda. prostě špica! A Englund je furt borec. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahko nadpriemerny horor 2001 Maniaku od rezisera Tim Sullivana. Vrazdy boli dostatocne originalne a drsne, samice krasne, hororova atmosfera na mieste. Par nechutnosti, ktore neznasam /kanibalizmus, zoofilia ...../ vsak tento film dost zhodili, lebo povodne som planoval dat 2001 maniakom 4 hviezdy. 55 % ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Lewisuv original jsem ohodnotil jedinou hwezdickou, takze tomuto remaku nezbyva nez vystavit hodnoceni absolutni, protoze: scenar je jeste dementnejsi nez pred tim - obeti jsou snad jeste vypastenejsi nez mistni uchylaci, vesnicni balici zpivaji jeste falesnejs, umrti jsou nudna a atmosfera vesela jako u predcasnych voleb, produkoval to Eli Roth a na zaklade tady toho pasvilu natocil Hostel - najdeme tu mnoho paralel - zacinaje kozatyma kocenama, konce strikajici krvi. To se vazne nepovedlo... Do ceho to toho Stormarea zase uvrtali - Englund si to aspon uzil... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama