Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Něco mezi klasickou vyvražďovačkou a komedií.. Je to sice hovadina, ale milovníky béčkových hororů neurazí a potěší mnohými způsoby krutého zabití rozjívených puberťáků i vcelku originální poentou.. Zajímavý je herecký projev Roberta Englunda (Noční můra v Elm street) a Petera Stormara (Prison Break), který by si jistě zasloužil více prostoru pro své kreace. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. The South is Gonna Rise Again 2. The South Will Rise 3. Hey Hey Howdy Howdy Hey 4. Trouble Came A Knockin 5. There Are Lessons In This World 6. There Once Was A Lassie 7. The Boy Wants His Bitch 8. Pushin' Up Daisies 9. Granny's Ho Down 10. Groovy G 11. Pain2 Two Way Radio 12. Titan Music 6Yer A Fucker 13. Scotic Brother Johnny 1-9 ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na 2001 maniacích lze hodnotit kladně hlavně dvě věci.Krásný kozatý roštěnky,který se vůbec nestydí a pár vydařených gore efektů.Tvůrci se nebáli přitvrdit v krvavých scénách a tak si vyznavači drsnějších záběrů přijdou párkrát na své.Bohužel,tím výčet kladů končí.Zbytek filmu,neboli "vata",je prostoduchý pokus o něco,čemu se jinde říká děj.Vesměs mladí neznámí herci také spíš vypadají,že byli někde na několikatýdenní párty,než na natáčení horrorového filmu,zkrátka u takového typu filmu ze všech vyzařovala až moc pohodová atmosféra.Tvůrci nejspíš i zamýšleli natočit hodně odlehčenou krvárnu,jen se jim to na mě až moc vymklo s tou pohodou z rukou.Jo,a o těch krásnejch kozatejch babách jsem se zmiňoval :)? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Další z těch krásných amerických filmů oslavující život na americkém venkově. Přiznávám, že jsem se několikrát od srdce zasmál. Třeba tehdy když vyběhla z keříku ovečka a hned za ní takový ten správný vidlák, oblékající si své polostažené kalhoty. Robert Englund nezklamal a je opět správně slizký. Ženy vidlačky i ženy návštěvnice jsou dostatečně koukatelné, co se tedy vzhledu týče. Herci tam také cosi hrají. Muzikanti hrají a zpívají také hezky. A jejich texty jsou mnohdy dosti vtipné. Postavičky vraždí s úsměvem na tváři. Můj top favorit byl ten klučík, který lovil a následně věšel koťátka. Tomu jsem fandil a díky tomu jsem se docela i nasmál. Myslím, že na 2* je to zvrácené dostatečně. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem se stydím za to, že jsem 2001 maniaků, viděl až dnes. Jedná se o celkem podařenou, buranskou, Hororovou komedii, kde řádí noční můra né z Elm Street, ale z Pleasant Valley. Sice občas vypadalo Gore dost stupidně (možná záměr, možná ne, přeci jen je to i v žánru komedie) ale bylo mi v té době, když tohle vyšlo 14 let, takže čert to vem. Vidět to tenkrát, tak bych na to dodnes určitě nezapoměl. Nechybí ani pár nahotinek, dost krve a sem tam to bylo i příjemně vtipný. Bavil jsem se. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)

Reklama

Reklama